Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem adtak még ezt a...

Miért nem adtak még ezt a házat el?

Figyelt kérdés

Még a nyáron láttam személyesen. Akkor már mondta az ingatlanos, hogy többen akarnak ajánlatot tenni. (Lehet szokásos beetetős hazugság volt?)

Azt hittem hamar elmegy, mert népszerű a környék.

[link]

Nekünk csak évvégén

lesz aktuális. Ha megmarad addig, érdemes ebben gondolkodni?

ma 14:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek tűnik, nekem tetszik. Mondjuk az ára nem semmi, persze minden drága.

Ami nagyon fontos,hogy meg kell győződni róla, hogy az épület mögött rendesen meg van oldva a vízelvezetés, vízszigetelés, mivel a félszuterán rész félig a hegyoldalban van. Ha befolyik oda a víz vagy ha a talajból beengedi a vizet, akkor az necces.

Egyébként talán azért nem olyan kelendő, mert Pécsen van, vélhetően munkahelyektől távol, kocsiút nem tudom milyen arra, mennyire lehet közlekedni.

ma 15:04
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Drágák a hitelek, nincs támogatás. Lehet csok-ra nem is jó, sőt ez biztos. Ennyi pénz nincs a levegőből. Aki ajánlatot tett az meg keveset mondott.
ma 15:04
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Szépnek szép, de hegyoldalba épült+ ha jól látom azt írta hogy nincs rajta szigetelés? Azt hogy? 😃
ma 15:05
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy régi ház. Majdnem millió/m2, amiért kb meg is lehet építeni. A rezsi 25 mFt/hó. Nekem se kéne.
ma 15:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, CSOK-ra valami miatt nem felel meg, de banki hitelre igen ("Piaci hitel felvehető!"). Amugy szerintem nem kifejezetten draga, 50 millio korul en csak lepusztult hazakat talaltam mar egy fel eve is ilyesmi meretben (mashol, videken).
ma 15:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Városban nincs csok, szerintem
ma 15:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne. Nem a felujitasi tamogatas, kistelepulesekre, hanem hitel kamattamogatas.
ma 15:37
 8/19 A kérdező kommentje:

Ezt is néztem, de ezt nem láttam személyesen. Szerintem ez jobban túl van árazva.

[link]

ma 15:54
 9/19 anonim ***** válasza:

"A rezsi 25 mFt/hó."

Ja. 😁

ma 15:57
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez a 2. borzasztó. Szűk, látszik, hogy nyaralónak építették.
ma 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!