Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem adtak még ezt a...

Miért nem adtak még ezt a házat el?

Figyelt kérdés

Még a nyáron láttam személyesen. Akkor már mondta az ingatlanos, hogy többen akarnak ajánlatot tenni. (Lehet szokásos beetetős hazugság volt?)

Azt hittem hamar elmegy, mert népszerű a környék.

[link]

Nekünk csak évvégén

lesz aktuális. Ha megmarad addig, érdemes ebben gondolkodni?

jan. 20. 14:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jól bevett ingatlanos duma hogy többen is érdeklődnek.

Próbalj egyezkedni ha tetszik.

jan. 21. 08:29
 22/41 anonim ***** válasza:
74%

Ez a ház szép, de nem túl nagy (tetőtérben a hálók). Nagyon szép helyen van, de csak annak való, akinek nem kell bejárni dolgozni vagy iskolába - netán orvoshoz. (Télen szerintem megközelíthetetlen.)

A szigetelés nyilván hőszigetelést jelent, az kell, de igencsak drága dolog.

Ha a vízszigetelés is hiányos, az nagyon nagy baj lehet (hegyoldalban könnyen elönti az alagsort - sőt, feljebb). Ezt vásárlás előtt nagyon meg kell vizsgálni, szakemberrel.

Ehhez képest nagyon drága.

A 2. szintén túlárazott, de legalább megközelíthető helyen, falu központjában van ...

jan. 21. 09:58
 23/41 A kérdező kommentje:

Csatornazott, nem vízesések.

Ben tudom eldonteni az 1. Vagy a 2. Van jobban tularazva.

Az 1. Talán a 3 szint miatt hatranyos meg igen, a bejárás.

Köszönöm mindenkinek a hasznos meglatasokat!

jan. 21. 10:40
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Szűkös, a lépcsőzést sokan nem kedvelik, a lépcső szélessége, meredeksége is sokat számít adott embereknél.

Felújított, de szigetelés... Szintén sokat kellene költeni az amúgy se két forintos házra.

Udvarral is nem kevés munka lenne ahogy elnézem.

Ki lehetne hozni ebből jót is, ahhoz viszont rengeteg munka és pénz kell, de ha magamfajta alkotó szabadul be ilyen helyre akkor ki tudnám hozni olcsóbban, de vannak dolgok, amiket biza meg kell venni, mint pl szigetelés.

A sok helyen praktikusabb megoldásokat alkalmaznék a bútorokra.

Pl adott helyiségekben nem kész ikeás bútorokat dobálnék szanaszét, hanem helyettük a lépcső alatti részt beépíteném szekrénynek esztétikusan.

Lomtalanításkor összeszedném a fa, bútor alapanyagokat és magam barkácsolám. (De ez én vagyok.)

Adott részek és a szobába csinálnék egy olyan megoldást, amit a japánok is használnak.

Úgymond a cuccok tárolására a bútorokat nem felállítgatják elhelyezve a szobába, hanem "lefektetik" és lábuk alatt a bútor. Felfele nyílik, leemelhető a teteje. Lehet bele pakolni.

Összegyűjtött bútorlapokból "fa dobozokat" csináltam, amik egymásba csavarozhatóak, az ajtajukat pedig igényesen bekárpitoztam.

Úgy, hogyha meggondolnám magamat, szépen el tudjam távolítani róla és kisebb átalakítással függőlegesen is tudjam használni a bútorokat.

Kicsit úgy tekintek rá, mint a legóra.

Nálam a panelben így van megcsinálva a hálószoba és a dolgozó szoba.

Az oldalra eltolható ajtók is kellemesebbek.

Van felső sínen rögzíthető fajta. Ha zavaró. A sín az is megoldható egy gipszkartonos igényes takarással, amire lehet rakni kisebb dolgokat vagy dekorációt.

A kilátás nem rossz, már amennyi látszik. A domboldali kialakítással lehetne játszadozni, szép dolgokat kihozni.

De röviden, sok munka lenne vele, nem kevés pénz, ha a leendő tulaj semmihez nem ért és mindent venne, csináltatna.

Ha pedig a magamfajta mindenes szabadulna oda, hát 0-24-ben meló lenne egy pár évig.

Sokkal jobb állapotú, elrendezésű házakat lehet kapni 40-70 milláért.

Az tény, csábító a kilátás, nagy kert is sokak számára, de mérlegelik a dolgokat.

Az emberek zöme a kb kész dolgokat jobban keresik, ami megfelel igényeiknek.

jan. 25. 19:43
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt elfelejtettem írni:

Az ingatlanosok nem véletlen beszélik bele a tulaj fejébe, hogy "maradj csendben, majd én beszélek velük" - mármint a vevőkkel.

Az ingatlanosok behülyítik, bekeverik rejtve a szart a két fél között, mint közvetítő.

Tudom, hogy mennek ezek. Exem egy ideig dolgozott ilyen helyen. Betanulását is végig kísértem.

Féltesóm bácsikájának felesége pedig egy gerinctelen ingatlanos...

Aki eladni akar és szán rá időt, hogy hirdessen, eladjon sokkal jobban jár. De ugye türelem kell és plusz "nyűg" ezért fordulnak ingatlanosokhoz. Vagy szimplán nem akarnak szembenézni az érdeklődökkel, alkudozni stb.

jan. 25. 19:51
 26/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hasznos volt!

Ha mesélsz meg ingatlanosokrol, trükkökkről mire érdemes figyelni, azt megkoszonom!

jan. 25. 21:28
 27/41 anonim ***** válasza:

Hát a legjobb, ha tulajtól tudsz venni!

Fel kell túrni a netet vagy személyesen odamenni és megpróbálni kommunikálni vele.

Ha ez nem lehetséges, akkor amint 1x beszélsz az ingtalanossal, sok dolog ki tud derülni.

Vagy a házzal nem stimmel valami, vagy az ingatlanossal.

Mi pl. most akarunk nézni egy lakást, de a közvetítő nem mutatja!

Nagyon régi ez a hirdetés is.

Írásban nem volt hajlandó válaszolni, a telefonban is csak kötözködött meg faggatózott.

Időpontra várunk napok óta.

Volt olyan, hogy 2. nézésre vártunk 6 hetet, mert az a közvetítő, akivel elsőre megnéztük, nem mutatta másodszor, mert azt mondta, hogy egy másik közvetítőnek is jönnie kellene, és az meg nem ért rá.

Mikor végre ráért, végig fennhangon szidott minket a tulajdonosnak, míg jelen voltunk.

jan. 29. 14:00
 28/41 anonim ***** válasza:
25: Miért csinálják ezt?
jan. 29. 14:01
 29/41 anonim ***** válasza:

"25: Miért csinálják ezt?"

Ha penzes a vevo, ratukmaljak a dragabb ingatlant. (Nagyobb jutalek nekik.) Az ilyen ingatlanokat, mint az elso linken szereplo, mecsekoldali, vevo magnesnek hasznaljak. Jol nez ki fotokon, sokan beleszeretnek, elmennek megnezni, de aztan az ingatlanos kifejti nekik, hogy szep szep, de problemas, nem praktikus, es rajuk soz egy atlagos ingatlant, ami irant kevesebben erdeklodtek volna.

jan. 29. 14:26
 30/41 anonim ***** válasza:

"Mikor végre ráért, végig fennhangon szidott minket a tulajdonosnak, míg jelen voltunk."

Bocs, de ti ezt miert turtetek? "Pista, koszonjuk szepen a segitseget, mi innen kezdve kizarolag csak a tulajdonossal tudunk beszelni. Ha nem lehetseges, tovabbi szep napot. 😙"

jan. 29. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!