Miért nem adtak még ezt a házat el?
Még a nyáron láttam személyesen. Akkor már mondta az ingatlanos, hogy többen akarnak ajánlatot tenni. (Lehet szokásos beetetős hazugság volt?)
Azt hittem hamar elmegy, mert népszerű a környék.
Nekünk csak évvégén
lesz aktuális. Ha megmarad addig, érdemes ebben gondolkodni?
3.
Ez az utolsó amit kineztem. De ezt sem láttam még.
Egyik se kell senkinek hónapok, évek óta :D
Szerintem a 2. Évek óta fent van.
A 3. Talán fél éve
Ezek közü az első tűnik a legnormálisabbnak. 10-15 ért találsz telket akkor ennyiből újat építesz. A másik dolog sokan nem szeretnek egész nap lépcsőzni a házon belül. BB energetikás, tehát ha nem spórolták ki a tetőtlrből a 35-40 cm szigetelést akkor végülis jó, ha ez nincs meg felejtős... A vízszigetelés kérdéses.
2. Nincs meg a 90 cm parapetfal a tetőtérben, az ez alatti terület nem számít hasznos alapterületnek a bankok szerint. nem szeretem a cikk cakkos alapterületű házakat, szarul bútorozhatóak. kicsi az étkező.
3. kicsi az étkező tologatni kell az asztalt 4 főnél már. Kicsi a fürdő, 60 cm széles a mosógép, a wc és e között max 50 cm van, a mosdó és wc között max 70 cm. Emeleti terasz burkolat nincs normálisan megcsinálva, fel fog fagyni. alaprajzot rakhattak volna fel...
15-ös, nagyon köszönöm ez nagyon hasznos volt!
Az 1.nel teljesen be van építve a tetoter. Szigetelesrol semmit nem tudok.
Megvan a tulaj száma?
Az ingatlanos, főleg ez a cég sokszor csak akadályozza az adásvételt.
Lehet, a tulaj is csak arra vár, hogy leteljen az 1 éves szerződés és ő maga adhassa el.
18: Én is innen tudtam meg, vagy FB-ról, nem emlékszem, de több irányból is hallottam 3 dolgot is:
(Tapasztalni tapasztaltam, hogy számos adásvételből kipiszkáltak bennünket, mikor tettünk is ajáénlatot, sőt még rá is licitáltunk valaki másra.)
1. Átveri az eladót, mert hitelintézettől is kap jutalékot, ezért olyan vevőt közvetít csak neki, aki nem készpénzes.
2. Csak egy bizonyos külföldi körnek adnak el, a magyaroknak nem.
3. Olyan jutalékrendszer van, hogy vannak, akinek csak az a dolguk, hogy regisztráljanak új ingatlanokat a rendszerbe, és ezután kifizetik őket: nem érdekük a továbbiakban semmi, nem veszik fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel...
Nekünk többen kerek perec megmondták, hogy nem adják át az írásbeli (!!) ajánlatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!