Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akinek nem hozott 50%-ot a...

Akinek nem hozott 50%-ot a PMÁP az már elfelejtheti egy darabig a lakásvásárlást?

Figyelt kérdés
Úgy felmentek az árak mint a huzat, és tavaszra még nagyobb emelkedést mondanak. Mivel nem volt állampapírom ezért csak annyira tudtam követni az áremelkedést amennyit félre tudtam tenni, az meg édeskevés az áremelkedéshez képest. Viszont akinek lejár az állampapírja az valószínűleg ingatlanba fekteti, tehát hatalmas lesz a roham a lakásokért. Most egy jódarabig esélytelenné válik annak a lakásvásárlás annak akinek nem volt PMÁP-ja?

tegnap 20:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, egymásra licitálás fog menni a lakásokért, aki nincs kitömve lüvéval az lesheti.
Nem, a PMÁP lejárta csak egy kis réteget érint, ezért nem nő meg drasztikusan a kereslet.
9 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Pmápok nem kamatoztak 50%-ot, a legdurvábbak is csak 18%-ot és csak tavaly. Nyilván emelkedni fog az ingatlanok ára, mert a forintban nem bíznak az emberek, folyamatosan gyengülő valuta, aki teheti ingatlanba fekteti.
tegnap 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Az 50%-ot nem az éves kamatra, hanem a több éves teljes hozamra értettem.
tegnap 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Az 50%-ot nem az éves kamatra, hanem a több éves teljes hozamra értettem."

Ami alatt az infláció is közel 50% volt. Persze értékálló(bb) devizában nézve is mentek fel az ingatlan árak, de a nagyobb része az emelkedésnek a forint értéktelenedése.

tegnap 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki ingatlanba akart fektetni, az nem akkor fog amikor csillagászati árak vannak.

Azért volt sok embernek állampapírban a pénze, mert vagy már megunta a kiadással, berlőkkel való macerát, és esze ágában sincs kedve bajlódni velük.

Ez csak újságírói kitaláció, hogy most mindenki ingatlanba fog fektetni.

Mert olyan ostobák hogy más befektetési formát el sem tudnak képzelni.

ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!