Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp értékpapír számlámra...

Gábordegábor kérdése:

Otp értékpapír számlámra vettem PMÁP állampapírt viszont számlavezetési díj 0.25%.Ha nyitok Webbkincstár számlát ami ingyenes át tudom vezetni az OTP értékpapírszámláról Webbkincstár számlára ahol ingyenes a számlavezetési díj?

Figyelt kérdés
Online szeretném még nem nyitottam webbkincstár számlát.Az otp ha idő előtt felveszem az állampapírt másodpiacon adja el vagyis időarányosan bizonyos hozamom lesz rajta.Webbkincstárnál is másodpiacon adja el időarányosan kapok ott is valamennyi hozamot ha idő előtt veszem fel?Ha valaki átvitt otp értékpapír számláról webbkincstár számlára állampapírt az leírja nekem lépésről lépésre hogyan kell?

#állampapír #értékpapírszámla #Webb kincstár #Állampapír átvezetés
nov. 24. 21:03
 1/1 krwkco ***** válasza:
100%

Át tudod mozgatni az állampapírokat. De tranzakciós költséget kell fizetned az OTP-nek. A kondíciókban van leírva, hogy mennyit.

Értékpapír transzfernél kell egy befogadó nyilatkozat az államkincstártól. Amin rajta vannak a számlád adatai. És azzal kérheted az OTP-től a transzfert.

Az államkincstár a PMÁP eladásnál kifizeti az addig összegyűlt kamatokat és a névérték 99%-át. A bankok ennél kevesebbet szoktak adni.

nov. 24. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!