Mire költitek a lejáró állampapírjaitokat 2025-ben?
Figyelt kérdés
Mikor mennyit tettetek be, mennyit kaptok vissza és mire költitek?dec. 27. 17:52
1/10 anonim válasza:
130 milliót fogok idén kiszedni, tolom át kriptoba.
2/10 anonim válasza:
Én a kicsi kamatom Diszkontba teszem.
3/10 nb2019 válasza:
Lejáróm nem lesz '25-ben. A kamatokat még nem tudom mibe teszem, ha állampapír akkor FIX, vagy BMÁP, de lehet lesz részvény irányú átcsoportosítás.
4/10 anonim válasza:
Még nem tudom, hogy mennyire és hogyan diverzifikáljak. A legnagyobb dilemma, hogy mekkora részt hagyjak ezentúl az állampapíroknak.
5/10 anonim válasza:
En fix magyar allampapirt veszek belole, visszaforgatom.
Nincs szuksegem arra a penzre ami lejar.
6/10 A kérdező kommentje:
5# mennyit?
dec. 29. 17:41
7/10 anonim válasza:
Én már december elején visszaváltottam mindet, hogy még időben beszálljak egy részvénybe. Így ugye buktam pár havi magas kamatot, de a jobb jövőbeni hozamoknak kárpótolniuk kell. Remélem, így lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Alig írják páran az összeget: mennyit tettetek be, ennyit hozott?
7# milyen részvényről van szó?
dec. 30. 17:11
9/10 anonim válasza:
Én azért nem írom, mert próbálok óvatos maradni. Nyilván egy ilyen eleve névtelen oldalon ez talán annyira nem számít, de akkor is. Legyen elég, hogy a kamatokból tudnék venni egy új autót. Nyilván nem felső kategóriásat, és a szórás az árban így is nagy. De ez talán ad valami támaszpontot.
10/10 anonim válasza:
Sajnos annyira nincs sok megtakarításom, önerőre gyűjtök, de még a magas állampapír kamattal sem értem utol az árakat. Szóval muszáj maradnom az albérletben. Tőzsdén nem mernék kockáztatni, mert ez minden nehezen, sok munkával összegyűjtött pénzem és nem értek hozzá annyira. Félnék,hogy elbuknám ezt a keveset is. Szóval marad a Fixmáp, vagy ami éppen a legjobb kamatot adja majd. Van, ami csak áprilisban lesz esedékes, szóval akkor lehet nem a Fix lesz a legjobb. Ha most kapnám a kamatot, akkor abba tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!