Hogyan lehet saját ingatlanhoz jutni?
Ne haragudj, de ha nincs piacképes szakméád, nem fektettél bele semmit az életbe, nem menedzseled jól magad, akkor mire fel várod a csodát?
Nem kötelező keveset keresned, de nyilván ha mindenre csak kifogással jössz ahelyett, hogy megemelnéd a szaros seggedet, soha a büdös életben nem is fogod vinni semmire.
Hisztizhetsz, vergődhetsz, leszarom, te életed, ha neked így jó akkor fetrengj a szarban.
77 vagyok. A válaszomban nem is egy szakmát írtam, ahol meg lehet keresni ilyen összegeket. Olyan melókban, amit kis túlzással ugyan és már bocsánat, de egy egysejtű is megtud csinálni, miért fizetnének többet?
Te nem tudsz elérni többet, mert nincs párod (kifogás), te nem tudsz elérni többet, mert -5-ről indulsz (miért? tele vagy adóságokkal? kifogás!), nincs pénzügyi terved, mert a szüleid (nem is értem, kifogás!) és mert a kormány, mert az ország, mert jóskapista és a csillagok sem úgy állnak... KIFOGÁS, KIFOGÁS, KIFOGÁS!
Amíg ilyen a felfogásod, menthetetlen vagy.
Majd ha felfogod, hogy a saját sorsod kovácsa vagy és igenis tenni kell azért, hogy előre haladj az életben, akkor beállhat a változás.
5+ év szakmai tapasztalattal, ami marha gyorsan elment, a férjemmel mérnökként mindketten 600+ ezer forintot keresünk nettó. És ez nem kirívó. A barátaink többsége a műszaki világban mozog, teljesen általános bérekről beszélünk. Mi tenni AKARTUNK és tettünk is érte. Tegyél te is, sőt. Vidd többre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!