Hogyan lehet saját ingatlanhoz jutni?
Gazdagok a szüleik, a családjuk és sok pénnzel segítik őket vagy még életükben, vagy örökséggel.
Kevés a hitelmentes vásárlás. Magyarországon az ingatlanvásárlások 80%-ába hitelt is vonnak be, akármennyire szeretnéd behalucinálni, hogy nem.
Tényleg nem értjük miért ugyanazokat a hülye butaságokat mantrázod újra és újra. Ez is, hogy dolgoztál és láttál valahol erre-arra pár esetet. Ember! Előbb felméréseket, statisztikákat böngésznél, nem a korlátolt saját kis életedből vonnád le a következtetéseket.
40 alatt vagyok, 20 eve dolgozom, elobb fejlesztokent kb 10 evet, majd azota vezetokent (eloszor csak csoport, majd kesobb kozep-szintukent), es azota van egy egyszemelyes cegem is, ami kb a fizum 40-60%-at hozza meg pluszban.
Anno az elso lakasomat (baratnommel egyutt, o 25%-kkal szallt be) 30 evesen hitelre vettem meg, felujitottuk kb 10 milliobol, es kb 3 ev alatt elotorlesztettuk az osszes hitelt.
Mostanra a lakasarak emelkedesevel, ket gyerek szuletesevel, felesegem 4 eve tarto otthonletevel egyutt is ott tartunk, hogy hitel nelkul siman tudnak venni Budapesten is egy ugyanilyen, harom gyereknek eleg nagy popec lakast.
Egyébként kérdező az árak még 2-3 éve is bőven lentebb voltak, még régebben meg még jobban. És segítek az emberek 90%-a nem most vagy az utóbbi pár évben vette az ingatlanját, hanem még régebben.
Lehet ma úgy laknak sokan 200 milliós házban, hogy azt 5-10 éve vették 40-60 millióért.
Kérdező, ne ferdíts. Nem azt írta, hogy 20 éve fejlesztő, idézem:
"40 alatt vagyok, 20 eve dolgozom, elobb fejlesztokent kb 10 evet, majd azota vezetokent"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!