Lányok! Ti nagy házból költöznétek kisebb házba?
Ha vidéken, egy nagy, emeletes házban él étek, költöznétek városon egy kisebb, emelet nélküli házba?
Innentől csak annak, akit érdekel a háttér és a részletek:
A "barátnőm" (még nem biztos, hogy lesz is köztünk valami, csak jól alakult eddig minden) vidéken él, egy nagy, új építésű, sok szobás, emeletes házban.
Na most már nekünk van a szülői házunk, és egy amit mi építettünk, amelyben élünk jelenleg. Ez egy emeletes, hatalmas ház, itt élek a szüleimmel. A szülői ház viszont kisebb, egykor parasztház volt. Nincs emelet, két szoba van, egy nappali, konyha és két fürdőszoba, udvarral, kerttel.
Renbe van téve, modernizálva van, épp tavaly fejeztük be a tatarozást és idén fogjuk bebútorozni, én odaköltözök. Ha úgy alakulna, hogy esetleg komoly kapcsolatunk lesz (nem csak vele, bárkivel is), szeretném ha természetesen együtt élnénk.
Ti elköltöznétek egy sokkal nagyobb házból egy kevésbé nagyba?
Persze, tudom, hogy sok mindenen múlik ez meg hogy ez a legkisebb gond, csak elméleti kérdés, hogy kinek mi a prioritása és mit tenne ebben az esetben.
50
Akkor kérlek oktass ki, mit is kéne csináljak? Mert akkor komolyan nem tudom, mire gondolsz konkrétan mint "megoldás"?...
De! Pl amikor a nagyszüleim megházasodtak, nagyapám is ebbe a házba költözött, mert a nagymamám szülei már meg voltak halva, nagymamám pedig nem akart hozzájuk költözni. Mégis 60 évet boldogan leéltek, minden gond nélkül, s nagyapám is jobban szerette aztán ezt a házat, mint minden vagyonát.
Érthető, amit szeretnél kérdező. Azt javasolom, hogy amikor ismerkedsz, akkor ezt jelezd a partnered felé, mert az emberek legnagyobb része számára ez egy idő után komoly problémaként fog jelentkezni, és valószínűleg senkiben fel sem merül, hogy ennyire ragaszkodsz ehhez a házhoz.
Írtad, hogy találtál már olyan lányt, aki egyet tudott veled érteni, javaslom, hogy becsüld meg a hölgyet, mert kevés ilyen nő van.
Amennyiben neked így megfelel a helyzet akkor azt gondolom, hogy nincs jogunk pálcát törni feletted, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, amennyiben másnak nem okoz fájdalmat vele.
54
Már szakítottunk, nem ezen múlt a kapcsolatunk.
52
Nem csodaváros ez, csak az ország második legnagyobb városa.
És nem kell röghöz kötött legyen. Csak ne cuhálézzon, repdessen mindenfele a világba.
56
Figyelj,nem tartozom számadással idegeneknek, OK? ;)
Ez az én életem, akinek nem tetszik, kerüljön el messziről. Nekem nem kell a nagy ház meg nagy telek, nekem ez is bőven elég, én ezt szeretem. Ott vannak a szüleim a nagy házban, 6 szoba, hatalmas telek, stb mégse hiszem, hogy boldogabbak mint én ebben a kis házban.
Nem tartozol, ez tény. Meg őszintén engem ez a legkevésbé izgat. Szimplàn te kérdeztél, mi válaszoltunk, te meg hadakozol.
Csak nem akarom, hogy tévedésben élj és ezért rosszul alakuljon az életed.
Én nagyon örülök, hogy jól érzed magad ott, ahol vagy, ez fontos.
Viszont házas emberként azt is tudom, hogy egy házasság (párkapcsolat) nem működik kompromisszumok nélkül és nehéz (gyakorlatilag lehetetlen) olyan párt találni, aki mindent úgy akar, ahogy mi.
58
Kompromisszum? Ők, akkor hozzon ő egy házat. Csak tudod, ma nagyon kevés az ilyen. Akiket ismerek és korombeliek, örülnék, ha van hol meghúzniuk magukat. Sokuk nem is álmodik házról, beérik egy kis albérlettel. Ha hoz a lány jobbat, állok elébe. De eladni nem fogom.
Az emberek általában együtt szoktak venni...
Feladom, szerencsére emberileg, érzelmileg, párkapcsolatilag az életben nem lesz közöm ilyen archoz :) Hátha megtalálod a beltenyészetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!