Lányok! Ti nagy házból költöznétek kisebb házba?
Ha vidéken, egy nagy, emeletes házban él étek, költöznétek városon egy kisebb, emelet nélküli házba?
Innentől csak annak, akit érdekel a háttér és a részletek:
A "barátnőm" (még nem biztos, hogy lesz is köztünk valami, csak jól alakult eddig minden) vidéken él, egy nagy, új építésű, sok szobás, emeletes házban.
Na most már nekünk van a szülői házunk, és egy amit mi építettünk, amelyben élünk jelenleg. Ez egy emeletes, hatalmas ház, itt élek a szüleimmel. A szülői ház viszont kisebb, egykor parasztház volt. Nincs emelet, két szoba van, egy nappali, konyha és két fürdőszoba, udvarral, kerttel.
Renbe van téve, modernizálva van, épp tavaly fejeztük be a tatarozást és idén fogjuk bebútorozni, én odaköltözök. Ha úgy alakulna, hogy esetleg komoly kapcsolatunk lesz (nem csak vele, bárkivel is), szeretném ha természetesen együtt élnénk.
Ti elköltöznétek egy sokkal nagyobb házból egy kevésbé nagyba?
Persze, tudom, hogy sok mindenen múlik ez meg hogy ez a legkisebb gond, csak elméleti kérdés, hogy kinek mi a prioritása és mit tenne ebben az esetben.
1.
XD ez jó. De mint mondtam, a kérdés nem erre vonatkozik. Mert véleménye lehet mindenkinek. Pl én nem költöznék panelbe, meg ha bolondulok is valakiért. Ez is olyan.
Ez full helyzetfüggő. Szerintem az optimális az a nappali + szülői háló + gyerekenként egy szoba. Illetve ha home officos munkátok van akkor egy dolgozó.
Na most a házad amíg nincs gyereketek bőven kényelmes. Egy gyerekkel is még rendben van. Ha lesz több, akkor elgondolkodnék a költözésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!