Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lányok! Ti nagy házból költözn...

Lányok! Ti nagy házból költöznétek kisebb házba?

Figyelt kérdés

Ha vidéken, egy nagy, emeletes házban él étek, költöznétek városon egy kisebb, emelet nélküli házba?

Innentől csak annak, akit érdekel a háttér és a részletek:

A "barátnőm" (még nem biztos, hogy lesz is köztünk valami, csak jól alakult eddig minden) vidéken él, egy nagy, új építésű, sok szobás, emeletes házban.

Na most már nekünk van a szülői házunk, és egy amit mi építettünk, amelyben élünk jelenleg. Ez egy emeletes, hatalmas ház, itt élek a szüleimmel. A szülői ház viszont kisebb, egykor parasztház volt. Nincs emelet, két szoba van, egy nappali, konyha és két fürdőszoba, udvarral, kerttel.

Renbe van téve, modernizálva van, épp tavaly fejeztük be a tatarozást és idén fogjuk bebútorozni, én odaköltözök. Ha úgy alakulna, hogy esetleg komoly kapcsolatunk lesz (nem csak vele, bárkivel is), szeretném ha természetesen együtt élnénk.

Ti elköltöznétek egy sokkal nagyobb házból egy kevésbé nagyba?

Persze, tudom, hogy sok mindenen múlik ez meg hogy ez a legkisebb gond, csak elméleti kérdés, hogy kinek mi a prioritása és mit tenne ebben az esetben.

2021. jan. 9. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nálunk is egybenyílik, én imádom, barátom örökölte a házat, és a nappalit megcsinálhatom magamnak, így az ágyban ülve pont látni fogom a csodás kis asztalkámat a csecse-becséimmel. :D
2021. jan. 9. 23:18
 22/86 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy félreértem, de azt írod, hogy nem szeretnél később sem elköltözni?

Nekem első lakásnak tökéletes, de mivel 3 gyereket szeretnék (plusz átállunk heti x nap home-officera, úgyhogy kell egy iroda is), ezért hosszú távon túl nagy kompromisszumnak érezném, hogy a “férjem érzelmileg kötődik egy házhoz”.

2021. jan. 10. 03:08
 23/86 A kérdező kommentje:

22

Jól értetted, nem szeretnék elköltözni innen soha. Én egy gyereket szeretnék ha arról lenne szó.

2021. jan. 10. 09:04
 24/86 anonim ***** válasza:
72%

Nem költöznék senkihez, aki ennyire röghöz kötött. Az élet tele van lehetőségekkel, nem szeretném egy helyen leélni az életemet.

Amúgy első lakásnak ideális kenne. De utána lépni szeretnék onnan

2021. jan. 10. 15:35
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
Legalàbb a szüleid a szomszédban laknak?
2021. jan. 10. 18:05
 26/86 A kérdező kommentje:
Nem, ők az új házban laknak, ami 3 km-re van ettől a háztól
2021. jan. 10. 18:13
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem se a ház a fő probléma, hanem a röghöz kötöttség.
2021. jan. 10. 18:17
 28/86 A kérdező kommentje:

27

Én ehhez a házhoz ragaszkodom, itt nőttem fel, ebben élt az az ember, akit a világon mindennél jobban szerettem: nagymamám. Imádom, ahogy kinéz a ház és azt, hogy rusztikus a hangulata.

2021. jan. 10. 20:05
 29/86 anonim ***** válasza:
Rendben, ez nyilván a te döntésed, de ezzel lehet, hogy elfalazod magad más lehetőségektől az életben.
2021. jan. 10. 20:07
 30/86 A kérdező kommentje:

29

Ez van. Én nem érzem sehol se jobban magam, mint itt. A környék, a kilátás, a szomszédok és megint nem utolsó sorban a sok-sok emlék.

2021. jan. 10. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!