Budapesten a III kerületben (Testvérhegy környéke) vagy a XI kerületben (Madárhegy környéke) kisebb a szmog, tisztább a levegő? Hol érdemes házat venni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 20:01
1/7 anonim válasza:
Testvérhegy környékét nem ismerem, de a Madárhegyhez közel lakom. Nagyon jó a levegő a budai hegyekből.
2/7 anonim válasza:
Ugyanolyan a szmog a budai oldalon is mint a pestin. Ez egy tévképzet, hogy ott kisebb. De ha érdekel, írd be google-re, hogy: Air Pollution Map, ott 10 percenként frissítik az adatokat.
3/7 anonim válasza:
#2,
laktál Te, vagy ismerősöd itt is meg ott is? Egyformának találták a kettőt?
Télen néha a magánházak füstje érződik ugyan az M1M7-től északra, de a Belváros...
Nekem beszélsz? Az ajánlott térképed elég vékony papíron van? Máshol is felhasználható?
4/7 anonim válasza:
Ne zavarjon, de jelenleg is büdösebb van a budai oldalon.
A térkép nem hazudik, te viszont igen :)
6/7 anonim válasza:
Az uralkodó szélirány miatt (É-Ny felől) szinte mindig Buda északi részén legtisztább a levegő.
De eleve Buda sokkal szellősebb soha nem ül úgy meg a szmog, mint pestem a sűrűn épített magas házak között.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a két környék nagyjából pariban van, tiszta a levegő, de vannak iszonyat zajos telkek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!