Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?
Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.
Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?
Most neztem egy ingatlant 2nap alatt vittek el pedig ez is boven tularazott volt az en megitelesem szerint...
Nem a vasarlok fogytak el hanem az ingatlanok ara van az egekben
Tök jó! :) Én azt javaslom, hogyha már amúgy is bútort cseréltek, akkor próbáljatok meg egy picit jobban kihasználható kis nappali sarkot kialakítani a konyha-nappaliban akár kisebb étkezőasztal mellett. Ha egy kicsit jobban elkülönül funkciójában a két tér, máris otthonosabb, előnyösebb képet mutat. Az amerikai konyhának ez a baja szerintem, ha nem gondolja igazán végig a tervező a koncepciót.
Színekben pedig törekedjetek a világosabb, semlegesebb színekre. Homok, bézs, capuccino, világos szürke stb. Színekben a két szoba is harmonizáljon. Inkább saját fotókkal, képekkel tegyétek "színesebbé", vagy otthonosabbá.
A nyitott polcok helyett mehetnek zárt szekrények, azok tetejére is mehetnek apró tárgyak és pár könyv mondjuk (nem ömlesztve), én az ikea kallax polcát is imádom, azt biztos megtartanám, de vennék legalább egy sorba beleillő kosarakat, vagy színben a szobába passzoló dobozokat.
Szóval törekednék mindenben arra, hogy funkcionálisan kiszolgáljon, de egyszerű legyen, letisztult és modern, színekben harmonizáló. Hidd el, ha így lesz, akkor kevésbé fognak szembetűnni a "problémák". Az ember szeme nem a pepitán akad fenn, vagy a fal színén, hanem azon, hogy úgy egyben van az egész, egy kis otthonos, aranyos lakáska, amiben mindennek megvan a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!