Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.
Igen, a falak földszínűek lesznek, egy meleg szín a szobában esetleges kicsit világosabb meleg szín a többi helységben, fehér bútorokat választottunk hozzá, illetve föld színű kiegészítőket, például szőnyeg, csillár, stb. A nappali konyhával nem tudunk mit kezdeni, nekünk kell a nagy asztal, több okból is, ezért egy kör alakú összecsukhatót valasztottunk.
2020. okt. 19. 16:50
92/101 anonim válasza:
En peldaul tudatosan olyan alberletet szoktam keresni,ha eppen koltoznom kell, ahol amerikai konyhas nappali van, en szeretem, szerintem tok praktikus. Majd ha lesz egyszer sajatom, az is ilyen lesz, az tuti. Ez is izles kerdese ugye, de szerintem azzal nincsen problema :)
2020. okt. 19. 16:55
93/101 anonim válasza:
90-es vagyok, nem az amerikai konyhával van bajom alapvetően, nekünk is az van és nagyon szeretem. Viszont mivel sok hirdetést megnézek, sok helyen látni azt, hogy a tervező nem gondolta át hogy lehet ott majd egy több funkciós helyiséget otthonosan kialakítani. Ha jó kialakítású, akkor könnyedén elkülöníthetőek a terek és pl. a kanapé nem telibe szemben van a konyhafallal, beforgatható, kuckósítható. Ennél a lakásnál is azt látom problémásnak, hogy ezt nem gondolták végig, illetve már a konyha elrendezést sem (nem a kérdező, hanem anno a tervező/kivitelező) amikor tervezték a felosztást, így kevésbé otthonos ennek a helyiségnek az érzete, míg a szoba baromi tágasnak hat képeken. Szóval nekem valahogy azt sugallja, hogy arányaiban elfért volna ott még egy méterrel több, csak valaki magasról tett rá.
Meleg, semleges föld színekkel szerintem otthonosabb lesz. :)
2020. okt. 20. 09:27
94/101 A kérdező kommentje:
Igen, a szoba egy hatalmas, napfényes szoba, a konyha lehetett volna 1 méterrel tágasabb, nem is értem, mert életemben nem láttam még ekkora szobát ilyen kicsi lakásban. Ebből a szobából kijött volna kettő fél, aminek több értelme lett volna, ha már ekkora nappalit szántak ide. Sajnos emiatt mi is bosszankodtunk, de megszoktuk, mostanra nincs vele bajunk.
2020. okt. 20. 14:02
95/101 anonim válasza:
Igazából tökmind1 milyenre fested a falat(extrém szélsőségeket leszámítva) vagy milyen bútort veszel bele,amennyiben az aktuális piaci viszonyokhoz túl van árazva(már pedig ha 1 éve nem kel el akkor-sajnos-túl van)ugyanúgy nem fog elkelni....
2020. okt. 21. 18:00
96/101 anonim válasza:
Egyet kell értenem a 95-össel, sztem felesleges beruházni, aki megvesz egy lakást, úgyis a saját képére formálja előbb vagy utóbb, épp ezért szeretik, ha inkább olcsóbban jutnak hozzá, mert akkor többet tudnak költeni ők is. Ti most azért festenétek ki meg csinálnátok átalakításokat, hogy a jelenlegi ár tartható legyen, vagy max 1-2 millióval többért menjen el. Nem éri meg. Inkább maradjatok még további 1-2 évig, gyűjtsétek a pénzt, a gyerek elfér egy ekkora lakásban, láttam én is a hirdetést.
2020. okt. 21. 18:06
97/101 anonim válasza:
Én nem feltétlenül értek egyet. Egy festés nem nagy dolog, főleg ha az ember megtudja csinálni magának, a bútorokat pedig úgyis viszik magukkal. Szóval én azt gondolom ennyi simán belefér, ha egyelőre a kivárás a cél.
2020. okt. 21. 18:53
98/101 A kérdező kommentje:
A festést magunk csináltuk, apósom festő, a bútorokat meg visszük magunkkal. Nem nagy áldozat, főleg, hogy eddig nem olyan volt a lakás, amilyennek szerettük volna. Alig volt bútorunk. Egy gyerek cuccainak meg azért kell némi pakoló felület. Szóval azért újítjuk fel, hogy MI jobban érezzük magunkat, nem azért, hogy a vevő azt mondja, miért málna színű a fal, nem tetszik. Egyébként annak is igaza van, aki azt mondta, hogy aki meg akarja venni, úgyis megveszi. Eddig senki nem akarta igazán megvenni és ez ugyanígy van a csili vili új 36 milliós lakással is, árulják már 1 éve, de nem kell senkinek, mert most nagyon senki nem vesz lakást. Szóval ezt a nem tudjuk eladni dolgot nem veszem magunkra, mert nem a lakás milyensége miatt van, hanem mert áll a piac és erre én is rájöttem.
2020. okt. 22. 07:39
99/101 A kérdező kommentje:
Amúgy jó sok válasz érkezett, nem számítottam ennyi segítő szándékú emberre, köszönöm szépen! :)
2020. okt. 22. 07:40
100/101 anonim válasza:
mert nem a lakás milyensége miatt van, hanem mert áll a piac és erre én is rájöttem."
A piac soha nem áll,max csökken avagy épp nő a kereslet bizonyos mértékben.
Az elmúlt 6 évben az élet úgy hozta,hogy 3 ingatlan eladásom is volt(2 ház 1 nyaraló-telek) 2 hónapon belül mindegyiket eladtam,(saját magam,lehúzós ingatlanos "szakember" nélkül)pedig teljesen más ár és paraméter kategória volt mind3. Semmi titok,vagy praktika nem volt,csupán annyi ELADNI szerettem volna nem ÁRULNI.Alapvető hiba,hogy az ember a saját portékáját(pláne egy ingatlan vagy autó)hajlamos túlértékelni(sokszor nem kicsit) és az aktuális piaci viszonyokat(árakat) nem figyelembe venni.Amennyiben jó az ingatlan,jó a hirdetésed,és persze legfőképp jó az ára akkor nem kell várni 1évet de még felet sem a vevőre.Természetesen ha nem sürgős és csak árulom hátha jön vki...az megint egy már kérdés kör.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!