Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vajon ez elértéktelenítené a...

Vajon ez elértéktelenítené a lakásunkat, ha a jövőben szeretnénk eladni?

Figyelt kérdés
Van egy földszinti lakásunk, aminek az ablakai egy pici közös kertrészre néznek. Ide a kertbe akarnak többen is játszóteret építeni, csúszdával, homokozóval, hintával, amit mi nagyon nem támogatnánk. Körülbelül fél-egy méterre lenne az ablakoktól. Hozzáteszem, ez egy 48 lakásos társasház, majdnem mindenki szocpolt vett fel. Kérdés: csökkentené ez az ingatlan értékét, ha el szeretnénk a jövőben adni? Ha igen, kb. mennyivel? Köszönöm a segítséget!
2010. máj. 1. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen csökkentené,nem is kicsivel.nem hiszem,hogy lesz valaki aki egy olyan lakásba költözne ahol egész nap gyerek zsivajt,sírást,ordibálást hallgathat..Az emberek szeretnek olyan helyen lakni,ahol tudnak is pihenni.Egy játszótér mellett ezt nem nagyon lehet...
2010. máj. 1. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés, és az első válasz is. Szerintem a vevőtől függ. Egy korosabb házaspár nem biztos, hogy örülne a játszótérnek. Viszont egy kisgyerekes család kimondottan értékelné. Kint játszhatna a gyerek, és az ablakból rálátna, főleg szép időben, nyitott ablaknál, közben végezhetné a dolgát a lakásban. Mondjuk ehhez az kell, hogy valamilyen csukott játszótér legyen, és a gyerek is akkora. Szóval abszolút relatív, hogy csökkenti, avagy növeli az értékét.
2010. máj. 1. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Na igen..Délelőtt az anyuka nyitott ablaknál figyeli a gyermekét,és mellette még sok gyermekét.Addig ő nyugodtan tud bent főzni,mosni..(ha nem akar a gyerekre vigyázni játék közben akkor költözzön vidékre ahol saját kert van)

Este 8-kor amikor már fekteti le a gyermekét akkor meg azért bámul kifelé,mert a csövesek,fiatalok oda mennek szipuzni,szórakozni,ordibálni..

nem hiszem,hogy jó ötlet ha ilyen közel van egy játszótér..

2010. máj. 1. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

én laktam játszótér mellett, első emeleten, de a végére már annyira elegem lett, h szinte menekültem.

borzalmas, hogy a sok idióta szülő le se szarja a gyereket, az meg üvölt mintha nyúznák.

érdekes, én anno nem visítoztam egész nap a játszótéren, mert anyám megtanított rá, hogy másokra is tekintettel kell lenni.

ahogy csak tudod, akadályozd meg, mert őrjítő zajt tudnak csapni ezek a büdös kölkök. komolyan nem az zavar, h játszanak, de legalább ne ülvöltsenek...

2010. máj. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!