Vajon ez elértéktelenítené a lakásunkat, ha a jövőben szeretnénk eladni?
Na igen..Délelőtt az anyuka nyitott ablaknál figyeli a gyermekét,és mellette még sok gyermekét.Addig ő nyugodtan tud bent főzni,mosni..(ha nem akar a gyerekre vigyázni játék közben akkor költözzön vidékre ahol saját kert van)
Este 8-kor amikor már fekteti le a gyermekét akkor meg azért bámul kifelé,mert a csövesek,fiatalok oda mennek szipuzni,szórakozni,ordibálni..
nem hiszem,hogy jó ötlet ha ilyen közel van egy játszótér..
én laktam játszótér mellett, első emeleten, de a végére már annyira elegem lett, h szinte menekültem.
borzalmas, hogy a sok idióta szülő le se szarja a gyereket, az meg üvölt mintha nyúznák.
érdekes, én anno nem visítoztam egész nap a játszótéren, mert anyám megtanított rá, hogy másokra is tekintettel kell lenni.
ahogy csak tudod, akadályozd meg, mert őrjítő zajt tudnak csapni ezek a büdös kölkök. komolyan nem az zavar, h játszanak, de legalább ne ülvöltsenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!