Mennyibe kerülne, ha önerőből újítanánk fel a lakásunkat?
Figyelt kérdés
Költözni szeretnénk, kíváncsi lennék, hogy aki mindent saját maga csinált meg, kb. mennyibe került. Csak felúítandó lakásra van pénzünk. 2+2-es panelba szeretnénk menni. Mennyivel kellene számolnunk, persze szerény keretek között?2011. márc. 5. 20:56
1/7 anonim válasza:
A felújítást milyen mélységben tervezetiek? új fürdő vagy csak festés?
2/7 anonim válasza:
Ez függ a lakás méretétől és az igényeidtől. Számold ki, hogy miből mennyi anyagra van szükséged (csempe, járólap,padlószőnyeg, tapéta, parketta, stb.). Ha ez megvan, akkor nézz körbe a különböző áruházak honlapján és számolj.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát számolgatni nem szerettem volna. A mostani 55nm-est szakikkal újítattam fel, így volt 700 körül. A konyhát nem kellett csak, de minden mást igen. 3-5 éve csináltattam meg mindent.
Nincs aki tudná így kb.-ra? 2+2-es kb. 70nm egyébként.
2011. márc. 5. 22:01
4/7 anonim válasza:
Vond le belőle a szakik bérét, ez közel a fele.
De erősen attól függ, miből milyen drágát veszel, pl. lehet kapni parkettát 1000 és 10000 Ft-ért is.
5/7 anonim válasza:
2 millio ,ha mindent megcsinalsz
6/7 A kérdező kommentje:
Nem a leges-legolcsóbbakat vettem meg a mostani lakásba sem, inkább utánajártam, hogy szebbet és jót tudjak viszonylag olcsón venni.
2011. márc. 5. 22:14
7/7 anonim válasza:
Ha már rászánod magad akkor csakis minőségi anyagokkal dolgozz. Csaknem 100ezerbe került a laminált lapozás a két szobára, de ha lehetne dupla annyiért csináltatnám, hogy olyan anyagból legyen, ami állja a sarat. Az ablakok kb 300ezerbe kerültek, de ott tényleg jól utána jártam a dolgoknak, a festést mi csináltuk, a fürdőszobába még nem kezdtünk bele. Már olyan fél milliót költöttem rá, de még legalább ugyanennyi kell, hogy elégedett legyek vele. (55m2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!