Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tudjuk eladni a...

Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.

Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?

2020. okt. 14. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, kitartást hozzá. Próbálkozhatnál másik ingatlanossal, hátha valakinél jobban pörögnek a dolgok.
2020. okt. 14. 18:10
 42/101 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy akkor még lejön az ingatlanos díja is és akkor már tényleg nem lesz miből másikat venni. Ki akar 20 millió hitelt felvenni, ha nem muszáj? :( Nem is adnának, azért nem vagyunk milliomosok.
2020. okt. 14. 18:13
 43/101 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, meglepődtem, hogy mindenki tök kedvesen válaszolt, azt hittem, le fogjátok szedni a fejem. :D
2020. okt. 14. 18:19
 44/101 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem szedi le a fejed, teljesen érthető az aggályod, de egy ingatlant eladni mindig türelemjáték, és nehéz összehozni az ember számításaival a dolgot, főleg ma, amikor elszabadult minden pár év alatt. 2 éve benne vagyok, jó hosszú nyögés eredménye volt a vásárlás nálunk is.

Egyébként nem kell csüggedned, van egy tök jó lakásotok, tök jó társasházban. Rosszabb ne legyen sose. :)

2020. okt. 14. 18:22
 45/101 A kérdező kommentje:
Igen, erre már mi is rájöttünk, van tető a fejünk felett, sokaknak meg még ez sincs, sokan kénytelenek albérletben élni, ami legalább 160 ezer havonta...
2020. okt. 14. 18:24
 46/101 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 év albérletből szabadultam, szóval még a pink köd szakaszában járok az első saját lakással, teljesen önállóan, ezt ne feledd, és ne csüggedj.
2020. okt. 14. 18:26
 47/101 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már annyira nem csüggedek, hiszen ha csüggedek sem tudjuk eladni, inkább kihozzuk belőle a legtöbbet. :) Amúgy imádjuk, csak 3 embernek már kicsi, hiába az egyik egy kisbaba.
2020. okt. 14. 19:00
 48/101 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem kell uj ingatlanos

2. Nem er ennyit ez a lakas

3. Ha tovabb akarsz lepni add el amennyiert elviszik (havonta csokkents 5% ot pl) es vegyel fel hitelt ez igy mukodik, ha en audira vagyok de csak trabantom van akkor hiaba hirdetem audi arban a trabantot

Tetoteri lakast is el lehet adni nem az a gond hanem az arazas.

2020. okt. 14. 19:37
 49/101 A kérdező kommentje:
Csak úgy kíváncsiságból, mennyit ér? Mert hogyha egy hasonló kaliberű felújított lakás, amit néztünk vállalkozótól 33 milliós, akkor ez nehogy ne érjen már 22-t... 20 milliós árak vidéken vannak már csak. Szarért hugyért meg nem fogjuk eladni, mert nem akarjuk eltékozolni, a másik, amit meg nem győzök leírni elégszer, NEM lesz pénzünk. És nem trabantunk van és audit akarunk, hanem plusz egy félszobát, szerintem nem nagy igények.
2020. okt. 14. 19:52
 50/101 A kérdező kommentje:
Én megértem, ha ez csak 19 milliót ér, de akkor ne 33 legyen a legolcsóbb lakás, ami 10 nm2-el nagyobb...
2020. okt. 14. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!