Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?
Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.
Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?
Senki nem szedi le a fejed, teljesen érthető az aggályod, de egy ingatlant eladni mindig türelemjáték, és nehéz összehozni az ember számításaival a dolgot, főleg ma, amikor elszabadult minden pár év alatt. 2 éve benne vagyok, jó hosszú nyögés eredménye volt a vásárlás nálunk is.
Egyébként nem kell csüggedned, van egy tök jó lakásotok, tök jó társasházban. Rosszabb ne legyen sose. :)
1. Nem kell uj ingatlanos
2. Nem er ennyit ez a lakas
3. Ha tovabb akarsz lepni add el amennyiert elviszik (havonta csokkents 5% ot pl) es vegyel fel hitelt ez igy mukodik, ha en audira vagyok de csak trabantom van akkor hiaba hirdetem audi arban a trabantot
Tetoteri lakast is el lehet adni nem az a gond hanem az arazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!