Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tudjuk eladni a...

Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.

Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?

2020. okt. 14. 15:19
 61/101 A kérdező kommentje:
Nem, mert abból még lejön a hitel, ami a jelenlegi házon van, ami nem kevés. Mondtam, hogy nem olyan egyszerű ez.
2020. okt. 14. 21:23
 62/101 A kérdező kommentje:
A babaváró mellé még kellene legalább 5 millió banki hitel is és akkor ott vagyunk, hogy nincs semmink. Azt meg inkább nem... :) Meg a 15 millió hitel sem kell a francnak sem, ha nem muszáj. Megpróbáltuk, nem sikerült, nem baj.
2020. okt. 14. 21:24
 63/101 anonim ***** válasza:
Tényleg kényelmesebb lenne a nagyobb lakás, de igazából első gyereket sztem simán bevállalhatjátok ebbe a lakásba, van egy külön szoba, még lehet oldani. Amíg kicsi, addig nem kell sok hely, a költözést pedig utána is meg lehet oldani. Ebben nem gondolkodtok?
2020. okt. 14. 21:40
 64/101 A kérdező kommentje:
De, minden lehetőséget számba vettünk, nem is kell mondani. Vidéket is, mindent. Elfér egy gyerek itt, amíg kicsi, de akkor fel kell újítani, több bútor, stb, mert nincs sok hely, egy tepsit nem tudnék már hova tenni. Ezt a pénzt nyilván egy új, vagy nagyobb lakásba akartuk elsősorban belefektetni, de mivel nem jött ősszel, csak ez miatt nem mondunk le egy gyerekről.
2020. okt. 14. 21:49
 65/101 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor adjátok ki albérletbe, és vegyetek ki egy nagyobb albérletet. Nővéremék így csinálták, mert nem akarták egyből eladni a lakásukat. Így kb 15ezer forintot kellett ráfizetniük a nagyobb lakásra havonta. Aztán amikor meglettek a gyerekek, akkor jöhetett az állami támogatás, meg a csok. De végképp nem akarok ötletelni, elhiszem, hogy már körüljártátok, és a kérdésed sem erről szól, közöm sincs hozzá, de ha nem baj kicsit elmélkedtem még én is.
2020. okt. 14. 22:07
 66/101 A kérdező kommentje:
Nem baj, jobb több nézőpontot is olvasni, azért is tettem fel a kérdést. :)
2020. okt. 14. 22:14
 67/101 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fessetek ki az egesz lakast, ez a szinkombinacio katasztrofa (szamomra), migrent kapok tole :D (mar ha jo hirdetest talaltam meg, arrol beszelek, ahol zold meg ilyen rozsaszines a fal) Legyen az egesz lakas kremszinu peldaul, vagy legalabb valami kevesbe rikito szin, ami meg harmonizal is mondjuk a butorokkal. Mert igy a szinek miatt szamomra kicsit lelakottnak tunik, pedig irtad, hogy fel van ujitva. Ez mar sokat dobna rajta, hidd el nekem!
2020. okt. 14. 23:59
 68/101 anonim ***** válasza:
100%
Építőiparban dolgozom és azok alapján amit látok eléggé beállt a piac. Elég komoly alkudozással lehet most csak lakást gyorsan eladni. Elértek az árak a plafont. Sőt, külföldi befektetők nélkül még sajnos magasak is az itthoni kereslethez mérve.
2020. okt. 15. 06:21
 69/101 anonim ***** válasza:
51: 11kerben 50nm-es téglát 22ért :D :D látom megy az álmodozás nálad is
2020. okt. 15. 15:09
 70/101 anonim ***** válasza:
Neked meg az olvasas...
2020. okt. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!