Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tudjuk eladni a...

Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.

Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?

2020. okt. 14. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:
95,bocs, nem tudok írni, full lehangolt vagyok. Szóval abból a 95-ből sem biztos hogy mind a 95 jobb, mint ez. Meg sokat beszélgettem emberekkel, ők mind inkább menekültek volna ki vidékre.
2020. okt. 14. 17:05
 22/101 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, nem akarlak meg jobban elkeseríteni, de tavaly volt az abszolút csúcs, ha akkor nem ment el, akkor vmi van, ami nem stimmel...

Azt tudom meg ajánlani, hogy készítsetek egy saját weboldalt a lakásnak, kicsit dobjátok fel vmi új dekorral és csináljatok néhány új képet. Próbáljatok meg a pozitívumokat kidomborítani, és érzéseket felkelteni az emberekben. A saját weboldalt pedig linkeljetek a hirdetésbe, osszátok meg fb-n, stb.

2020. okt. 14. 17:11
 23/101 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki kimenekül a városból, az általában családiházat akar, lakásból lakásba általában városon belül történik.
2020. okt. 14. 17:11
 24/101 A kérdező kommentje:

Igen, ezekkel mind tisztában vagyunk sajnos.

Köszönöm a válaszokat.

2020. okt. 14. 17:14
 25/101 anonim ***** válasza:
87%
Megtaláltam a lakást, tényleg pofás, de sajnos szerintem ennyiért nem lesz rá vevő. :(
2020. okt. 14. 17:22
 26/101 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a Aurél utca 22,4 -ért hirdetett tetőtéri lakás az. 43nm az gondolom nettó nem bruttó. A festést korrigálnám az elválasztásnál mert nagyon gagyivá teszi. Beleírnám hogy tulajdonostól. Egyébként nem tűnik rossznak. Hirdetési szövegen egy kicsit kellene csiszolni. .com, jófogás, facebook ez a három hirdetési felület számít.
2020. okt. 14. 17:27
 27/101 A kérdező kommentje:
Igen, a festés most lesz megcsinálva, mert az tényleg gagyi. Tudom, hogy nem rossz, azért sem értem. Adnánk mi olcsóbban, csak akkor nem tudnánk elköltözni. Nekünk egy plusz fél szoba a lényeg, mert gyereket szeretnénk, de azok 30 millión felül vannak itt jóformán. Illetve szinte nulla a kínálat.
2020. okt. 14. 17:32
 28/101 anonim ***** válasza:
100%

Aki még nem lakott tetőtéri lakásban idegenkedik tőle. Én 14 évig éltem ilyesmi lakásban és imádtam. Kivéve az Augusztus...

Én pl. 3hét alatt eladtam el. Jól be lett árazva és éppen jött egy pár aki beleszeretett. Ehhez kell némi szerencse is. ha túl sokáig hirdeted az rontja az ingatlan imázsát. Érdemes kicsit pihentetni, levenni az összes hirdetési portálról. Vegyél egy új sim kártyát és azzal hirdesd a következő menetben. Sok sikert!

2020. okt. 14. 17:48
 29/101 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy egy ingatlan nem annyit ér amennyit szeretnél érte kérni. Nekem is azzal érveltek, hogy ők Győrben szeretnének venni lakást cserébe. Mondtam, hogy ez sajnos nem így működik..

Budapesten egyébként nem 5 db találat van 22 millióig. Sajnos ahol hirdetsz ott a családi házak élveznek előnyt, hiszen aki ingázni akar annak az a minimum, hogy ki tudjon ülni a kertbe, és legyen nagyobb élettere, így a kicsi és drága lakások szorulnak legjobban háttérbe az agglomerációban.

Az megint nem sokat jelent

És igen, nagyon jópofa, fenntartom továbbra is, de azért nem mindenkinek ez a stílusa, így ezzel le is lett szűkítve az érdeklődők köre, mert bár fel van újítva, ha valakinek ez nem tetszik, kezdheti újra az egészet, ami plusz költség.

És valóban, a CSOK kizárva, és minden hasonló kedvezményes otthonteremtési program. Barátom most vásárolt 18M-ért BP belvárosában, 2M ráfordítással nagyon príma otthon lett belőle, másfeles, igaz csak 40 nm.

Sajnos pont ez a keresztmetszet az, ami kevésbé kelendő, így vagy türelmesen kivársz, vagy áron alul adsz túl rajta.

2020. okt. 14. 17:48
 30/101 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnéztem a lakást és nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy a konyha és nappali egyben van. Számomra így nem 2 szobás a lakás.
2020. okt. 14. 17:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!