Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tudjuk eladni a...

Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.

Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?

2020. okt. 14. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/101 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel nincs beárazva reálisan vagy a hirdetés nem profi. A magánhirdetők nehezen találnak meg ha a hirdetésbe nem írod bele hogy "tulajdonostól" mivel a keresőkbe nehezen lehet szűrni ezt a paramétert.
2020. okt. 14. 15:25
 2/101 anonim ***** válasza:
77%
árat már nem merted leírni :)
2020. okt. 14. 15:33
 3/101 A kérdező kommentje:
22 millió, most jobb?
2020. okt. 14. 15:34
 4/101 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tetőtértől sokan óckodnak. Nem tudom milyen a szigetelés, de mivel fullon kapja a napot, így általában nyáron mindig jóval melegebb mint a többi lakás, illetve télen meg hidegebb. Ha gond lesz a tetővel, akkor egyből te ázol. Illetve kérdéses, hogy a külső zajok, pl eső, jégeső kopogása mennyire hallatszik be.
2020. okt. 14. 15:46
 5/101 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vennék tetőtéri lakást pontosan olyan dolgok miatt amiket 4-es leírt. Max. akkor ha mélyen áron alul lenne.
2020. okt. 14. 15:51
 6/101 anonim ***** válasza:
100%

Az ár csak egy tényező, képek, helyszín ismeret nélkül nem sok információt ad.

Ha egy éve hirdetitek a fent leírt eredménnyel, akkor valami baj lehet, amit csak találgatni tudunk a fent elírtakból (túlárazás, gond az ingatlan tulajdoni lapján lévő adatokkal/besorolással, ingatlan tájolása műszaki/gépészeti jellemzői, "mexikó" közelsége, agglomeráción milyen a tényleges közlekedési infrastruktúra, stb.).

2020. okt. 14. 15:52
 7/101 A kérdező kommentje:
Amit utolsó leírtál, egyikkel sincs gond. Lehet tényleg az a gond, hogy tetőtér... :(
2020. okt. 14. 15:54
 8/101 anonim ***** válasza:
100%

A tetőtér sem jelent gondot, ha hívogató az ára.

Viszont ha ugyanennyiért kap jobbat is a vevő, akkor túláraztátok.

2020. okt. 14. 16:02
 9/101 anonim ***** válasza:
100%

Én aktívan nézek ilyen típusú újszerű lakásokat a keleti agglo részben, amit általában bezárok a hirdetés olvasása után:

- tetőtér

- rettenet elrendezés (böhöm nagy nappali-konyha, a félszoba egy lyuk a fürdővel együtt)

- lokáció településen belül (minimum 15 percen belül elérhető legyen a tömegközlekedés, boltok, posta, orvos, stb, tehát központban legyen)

- ház külső megjelenése, nagyon sok 10-15 éves társasház le van pukkanva, ebből látszik, hogy a lakóközösség nem érzi fontosnak

- Ha nem első emelet, hanem magasabb és nincs lift

- Magas fenntartási költségek, pl közös költség.

Kb ennyi, sztem amúgy az elrendezés és a tetőtér lehet gond, mi pl azért gondolkodunk ilyen kis lakásban, mert az első gyereket tervezzük és nem akarunk egyből nagy hitelbe ugrani, ezért először csak egy picit nagyobb lakásba mennénk, ami 40-50 négyzetméter közötti. Tehát sztem vagy ilyen emberek néznek ilyen lakást, vagy aki befektetésre venné.

2020. okt. 14. 16:02
 10/101 A kérdező kommentje:
Ebben a városban ez a legolcsóbb ebben a kategóriában és ezt mint tény mondom, nem elfogultság. Jó helyen van, bolt 200 méter, zöldövezet, csendes (tényleg), külön wc, nappali konyha, nagy háló. Amin javítani kell, az a festés, mert nem profi csinálta, hanem mi, illetve 2 ablak rosszabb állapotú, de ezekkel mind tisztában vagyunk, azért nem áruljuk horror áron... A ház külsőre jól néz ki, 13 éves, széldeszka például új, udvar rendezett, szomszédok rendesek. Nagy padlástér. Nem tudom, egyszerűen nem tudom. Az tény, hogy hangos az eső, meg nyáron meleg, ezt aláírom. Légkondi van. Rezsi alacsony.
2020. okt. 14. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!