Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?
Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.
Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?
2020. okt. 14. 15:19
51/101 anonim válasza:
Valszeg 19et se er... de ha ez megnyugtat a felujitott se fog 33ert elkeni ott is almodozas van. 11 kerben tudok venni 50nm-es teglat 26ert akkor miert adna ki barki agloban 33t 40nm-ert ami raadasul tetoteri. Most amugy is jott felujitasi tamogatas a gyerekeseknek, felkenheti a hajara hogy felujitott.
52/101 A kérdező kommentje:
Igen, de érted, annyira el vannak szállva az árak, hogy kénytelen vagyok én is adni annyiért, amiből újat tudok venni. Nekünk sem jó, senkinek sem jó, de ez van. Mindenki Pesttel jön, de van, aki NEM akar oda költözni, többek között mi sem. Amúgy nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért és a választ megkaptam, hogy tetőtéri. Mert ha nem az lenne, már elment volna ennyiért, biztos vagyok benne.
2020. okt. 14. 20:19
53/101 anonim válasza:
52: Mondom, az a gond, hogy mivel megszűnt a tömegturizmus, rengeteg lakás szabadult fel a városban, eléggé mennek le az árak. Ezt viszont lassabban követi le a külváros és az agglo. Sajnos így rengeteg ember számára hasonló patthelyzet van, van egy lánc, aminek (még) egyik eleme sem csökkent árat.
54/101 anonim válasza:
A csok es a babavaro nagy resze kifutott, ilyen az ha egyszerre csomo penzt raontenek a piacra es hirtelen kivonjak belole, 2eve folyamatosan csokken a tranzakcio szam
55/101 A kérdező kommentje:
Igen, tudom és elég jó tanácsokat kaptam, amiket köszönök, elég nehéz helyzetben vagyunk, de ez van. Majd megpróbáljuk jövőre. :)
2020. okt. 14. 20:27
56/101 anonim válasza:
Az a baj hogy ha a tietek ara emelkedik akkor a tobbi is, nem leszel beljebb hacsak nem sporoltok, vesztek fel hitelt vagy nem csokkenek az arak (akkor se biztos hogy beljebb leszel de mivel nagyobba mennel igy a tied fajlagos ara csokken kevesebbet), en a helyedben valami mas lehetoseget keresnek, mas lokacio ahol olcsobbak az ingatlanok, vagy valami hitel, mivel gyereked van meg az is lehet h varhato valami csaladtamogatas, ami kisegithet, bar latod eddig is sokra mentetek vele :D
57/101 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekünk, csak szeretnénk.
2020. okt. 14. 20:48
58/101 anonim válasza:
Sajnos én is inkább azt mondanám a mostani csökkenések mellett, hogy jó esetben 17.. :( de ahhoz is kell szerencse.
59/101 anonim válasza:
19 az reális, annyiért eladható. De nem több.
60/101 anonim válasza:
Annyira nem vagyok tisztában az ilyen dolgokkal de babaváró hitelt nem tudnátok felvenni a lakás ára mellé? Annyiból már egy tisztességes 2-3 szobás lakást tudnátok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!