Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tudjuk eladni a...

Miért nem tudjuk eladni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hirdetjük. Ingatlanos is hirdette 1 évig, azon idő alatt 3 vevőt hozott összesen, akik nem érdeklődtek újra. Kezünkbe vettük a hirdetést, áron alul megy, eddig 2 ember jelentkezett, egy visszamondta, egyet érdekelt, de valamiért nyomtalanul eltűnt, pedig még olcsóbban adtuk volna neki. Nem értjük, szemét húzás volt tőle. Nem akarok felismerhető lenni, de paraméterek: pesti agglomeráció, 43 nm, tetőtér, 13 éves 6 lakásos társasház, nem rom állapotban.

Áll a piac, vagy valamit rosszul csinálunk?

2020. okt. 14. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elkezdtem egy mondatot, és nem fejeztem be. Szóval az megint nem sokat jelent, hogy a környéken ki mennyiért hirdeti. Másfél éve figyelem az agglomeráció lakásait, és bizony meg van hirdetve minden jó magas áron, legyen az Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Gyál, Gyömrő, és a többi, de mozgás az nagyjából semmi.
2020. okt. 14. 17:50
 32/101 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek, bár sejtettem, hogy a tetőtérrel van itt a legnagyobb gond. Legalább most kicsit tisztábban látok.
2020. okt. 14. 17:52
 33/101 A kérdező kommentje:
Mi nem azért hírdetjük ennyiért, mert a többiek is, hanem mert van egybizonyos pénz összeg, amit kapnunk kell érte, ha nem a híd alatt akarjuk végezni, vagy egy ugyan ilyenben, esetleg rosszabban. Igen, el vannak szállva az árak, nekem nem kell mondani, vért izzadunk így is, hogy lépnénk, de nem tudunk.
2020. okt. 14. 17:53
 34/101 anonim ***** válasza:

Ez most nem bántás, tényleg, de ha nem a kereslet/kínálat határozza meg az eladási áradat, hanem a te igényeid, akkor sajnos te magad válaszoltad meg a kérdésedet.

Albérletek mennyire mennek ezen a környéken?

2020. okt. 14. 17:55
 35/101 anonim ***** válasza:
100%

Igen, áll a piac.

"de valamiért nyomtalanul eltűnt"

Ha az ingatlanos hozta, és nincs meg nektek a vevő neve, elérhetősége, az ő keze lehet a dologban - első sorban akkor, ha készpénzes vevő volt.

2020. okt. 14. 18:01
 36/101 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet még megoldás ha felértékelteted. Csak hogy képben legyél mi a reális értéke a lakásnak.
2020. okt. 14. 18:01
 37/101 anonim ***** válasza:
53%
Meg van olyan iroda, akik csak egy bizonyos körnek adnak el, magyaroknak nem, és elüldözik a vevőt, akadályozzák az adásvételt.
2020. okt. 14. 18:02
 38/101 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként miért nem egészítitek ki lakáshitellel? Gyarapodni általában így lehet. De ehhez nincs közöm, csak sokkal egyszerűbb helyzetben lennétek.

Szerintem ne légy lehangolt, klassz ez a lakás, bele lehet szeretni, maradj türelmes.

2020. okt. 14. 18:04
 39/101 A kérdező kommentje:

Albérletek 120-180-ig, attól függ.

Nyilván mindenki annyit akar érte kapni, a ennyiből tud tovább lépni, de ezek fényében lehet tényleg ez nem a mi időnk.

2020. okt. 14. 18:05
 40/101 A kérdező kommentje:

Azért, mert rengeteg hitel kellene hozzá. Most is van rajta. A pénzügyekbe nem mennék bele, ezeket már 1000x végigjártuk.

Az ingatlanos valóban, hát... szart bele, magyarul.

2020. okt. 14. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!