Ha Isten szemében bún az abortusz, miért hagyja hogy nőket erőszakoljanak meg?
Kedves kérdező, nekem szegezed, hogy "Ne forgasd ki a szavait, gusztustalan szokás."
Nem kiforgattam, hanem kicsit kontrasztosabbá tettem, hogy jobban érthető legyen számára is amit állít és mások számára is. Hogy mitől élet egy 13 hetes magzat és mitől nem élet egy 11 hetes például.
Ellenben te még jobban kiforgatod a szavaimat, mert sehol sem írtam, hogy egy spermium élet lenne és védeni kell, még is a számba adod (mármint a mondatot, mielőtt ezt id kiforgatod). Viszont a megtermékenyült petesejt már élet és védeni kell.
"Hallgatagot megtaláltam, a másikat nem. Ő a magzatokat védi, nem úgy látom, hogy együtt tudna érezni olyannal, aki elveteti.
Egyébként r.ohadtul nem tudod hogy ki vagyok, hogy azt mondd, pont ők, jobban együtt éreznek velük. Ez most tényleg nagyon ....felhergelt engem, de nem adom meg azt az örömöt, hogy leírjam a személyes tapasztalataimat az abortusszal kapcsolatban. (nekem nem volt, ennyit elárulok)
Nekem tényleg minden jogom megvan hozzá, hogy azt mondhassam, együtt tudok érezni, az itt lévő ellenzők zömével ellentétben. Legalábbis, ha olyan helyzetbe csöppentek volna, amibe én, nem lenne pofájuk olyanokat írni, mint "anya szeretlek, ne ölj meg"
Sajnálom hogy egyre agresszívabb a stílusom, de nem lehet bírni épp ésszel sokáig keresztények között."
Nem értem, magadat hergeted, nem mondtam semmi bántót, ha mondtam volna akkor azért elnézést. De azzal, hogy azt mondtam, hogy 2 keresztény nő együtt érez a nőkkel, ebben szerintem semmi bántó nincsen. :D Csak tényt állítottam. És valóban eddig a pontig nem is tudtam, hogy kivagy, mostmár tudom, hogy valószínüleg nő. De én ezzel mi rosszat mondtam, ami felhergelt volna téged? Nem is kértem, hogy leírd nekem, a személyes tapasztalatodat az abortusszal. Miről beszélsz? Annyit mondtam, hogy az abortusz gyilkosság, ha nem volt még abortuszod, nem öltél még meg senkit. Ilyen egyszerű.
2. rész:
"Autistáknak van öntudatuk, legalábbis olyan súlyos esettet még nem hallottam, hogy ne lenne.
Attól még, hogy nem ellenzem az abortusz, még nem ölnék meg senkit. Az abortuszt nem tartom gyilkosságnak, de ha még el is fogadjuk hogy az, én magam nem vállalkoznék a feladatra, mert nem lenne hozzá gyomrom.
Vagyis a válasz egyszeru: Nem, nem ölném meg őket, ahogyan a magzatokat sem."
Az abortusz kedves kérdező, gyilkosság, ha elmész abortuszra (vagy elmenne a feleségem) akkor a feleségem és te is gyilkosságot követtek el, tehát öltök. Ez ilyen egyszerű. Én pedig látom a városban ahol élek, hogy nincs öntudatuk, látom, hogy szerencsétlen nem tud magáról semmit mert van a gondozója mellett vagy szülei mellett és üres tekintettel megy. Sajnos elő fordul, hogy nincs nekik sem öntudatuk, de van még szerencsétlenebben járt gyermek is, aki vak süket béna néma egy régi ismerősöm fia például semmit az égvilágon nem tud csinálni, csak fekszik és kész, ebből áll az élete, nem tudja mivan körülötte, SEMMIT nem fog fel. Vannak ilyenek. Én együtt érzek velük is, mert egyszerüen szerencsétlenek nem tudnak mit tenni életükben, az egészről fogalmuk sincsen. Ez bizony előfordul, én az ilyenekre értettem, hogy akkor ő velük nem érzel egyet, de az akár betegmagzatot meggyílkoló "anyával" igen? Szerintem, az akár betegmagzattal is együtt kéne érezni. Öntudata lehet, hogy nincs, de lehet érez fájdalmat. Tehát, akkor a félreértés elkerülése után, megértetted mire próbálok rá világítani? :)
Legalábbis, ha olyan helyzetbe csöppentek volna, amibe én, nem lenne pofájuk olyanokat írni, mint "anya szeretlek, ne ölj meg"
Na erre kíváncsi lennék... engem erőszakoltak meg, ráadásul olyan ember akiben megbíztam, szerettem, és az életemet kötöttem hozzá, de a gyereket nem tudnám elvetetni. Sokat gondolkoztam az eset után, hogy mit tennék, ha teherbe esnék, de az abortusz eszembe sem jutott. Én örökbe adtam volna.
Ha egyszer lesz gyereked, vagy feleséged, (attól függően, hogy kihez vonzódsz) és ne add Isten megerőszakolják, majd mondd el neki is, hogy ez azért történt, mert ribizlisen öltözködik. Bármerre mehetsz slamposan, sikátorban is, nem lesz gond, na de ha térdig ér a szoknyád, akkor még meg is érdemelted az erőszakot.
Kérdező, te csak ahhoz értesz, hogy kiforgasd az emberek szavait, mert más értelmes fegyver nincs a kezedben. Pontosan tudod te is milyen öltözködésre mondtam hogy ribizlis. De hiába írunk akármit, te csak hajtod az igazat és mást képtelen vagy megérteni. És igen, én jobban együtt érzek egy magzattal, sőt akár egy kaviccsal is, mint egy olyan nővel, aki kiprovokálja az erőszakot az öltözködésével. De nem baj, simogassátok csak egymás buksiját a többi abortusz hívővel, hiszen ti vagytok az empátia csúcsa, olyan szellemi magaslatokban abortáltattok, ahova mi szegény földi halandók sosem fogunk felérni.
# 57
50-es vagyok: aki engem akaratom ellenére egy parazita inkubátorának akar beáldozni, szétcseszetni a testemet, maradandó egészségkárosodások veszélyének kitenni, pluszban még őrjöngő kínok közt meg is szüleszteni - az nekem ELLENSÉGem. Mindegy ki.
(Mellesleg anyám helyén kezeli az abortuszkérdést, neki is volt, nagyanyámnak is - ja, és nem különösebben hatja meg őket. Pedig nagyanyám még vallásos is volt.)
"Az abortusz kedves kérdező, gyilkosság, ha elmész abortuszra (vagy elmenne a feleségem) akkor a feleségem és te is gyilkosságot követtek el, tehát öltök. "
Bármely étteremben egész halállistát találsz az étlapon.
Csak a teljesen vakok képesek azt állítani, hogy egy szarvasmarha, sertés vagy csirke nem több, mint egy nyálkás, meztelencsiga szintjén, más szervezeten élősködő parazita. Marhapöri csak egy kis nyálcsorgatásnak? Vagy kisbárány...? De persze a babóca az szent, aki szereti anyukáját... :D :D :D
Mondjátok, nem böki a szemeteket a saját szemellenzőtök? Vagy már végképp kiszúrta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!