Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten szemében bún az...

Ha Isten szemében bún az abortusz, miért hagyja hogy nőket erőszakoljanak meg?

Figyelt kérdés

2017. máj. 22. 13:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/163 anonim ***** válasza:
31%

: Teljesen egyet értek veled, ezért nincs is hozzáfűzni valóm. Mikor először futottam át a kommenteket, 17% volt a válaszod értékelése, és ez nem téged minősít, hanem azokat, akikben nincs egy csöppnyi együtt érzés sem.

Nevetséges az eggyüttérzés szót látni valaki olyantól, aki támogatja ártatlan magzatok megölését. Ne tegyél úgy mintha benned lenne együttérzés, mert nincs.. ja de..a többi abortuszimádóval együttérzel...de az ártatlan, semmiről nem tehető magzattal nem?

Ismerősömet megerőszakolták..úgy járt bulizni mint egyesek a sarokra dolgozni..nehogy már még sajnáljam is, amiért kiprovokálta a dolgot a viselkedésével és az öltözékével...különbséget kellene tenni erőszak és erőszak között. Mert akiket önhibájukból erőszakolnak meg és rohannak abortuszra azokat mélyégesen megvetem.

2017. máj. 24. 15:58
 62/163 A kérdező kommentje:
Ha egyszer lesz gyereked, vagy feleséged, (attól függően, hogy kihez vonzódsz) és ne add Isten megerőszakolják, majd mondd el neki is, hogy ez azért történt, mert ribizlisen öltözködik. Bármerre mehetsz slamposan, sikátorban is, nem lesz gond, na de ha térdig ér a szoknyád, akkor még meg is érdemelted az erőszakot.
2017. máj. 24. 15:58
 63/163 A kérdező kommentje:
Én a nőkkel érzek együtt, amire ti nem vagytok képesek. Miért éreznék együtt olyannal, akinek még öntudata sincs? Ez olyan, mintha egy kaviccsal éreznék együtt
2017. máj. 24. 16:00
 64/163 anonim ***** válasza:
22%

"Én a nőkkel érzek együtt, amire ti nem vagytok képesek. Miért éreznék együtt olyannal, akinek még öntudata sincs? Ez olyan, mintha egy kaviccsal éreznék együtt"

Kedves Kérdező, nem bántani akarlak, de szerintem Halgatag és Merete sokkal jobban együtt érez a nőkkel, illetve lányokkal, mint te, valószínüleg. Nem bántás, tehát, ne érts félre, csak érted, azért ez derék így kijelenteni két az abortuszt teljességgel elitélő, keresztény Nő előtt! :)

2017. máj. 24. 16:06
 65/163 anonim ***** válasza:
68%

"Miért éreznék együtt olyannal, akinek még öntudata sincs?"

Ehhez még annyit, hogy ok, rendben és a beteg emberek, akiknek ugyanúgy nincs öntudata (autisták, bármilyen erősen károsodott szellemi fogyatékos), azokkal mi a helyzet? Velük sem érzel együtt, megölnéd őket is? :)

2017. máj. 24. 16:26
 66/163 A kérdező kommentje:

Hallgatagot megtaláltam, a másikat nem. Ő a magzatokat védi, nem úgy látom, hogy együtt tudna érezni olyannal, aki elveteti.

Egyébként r.ohadtul nem tudod hogy ki vagyok, hogy azt mondd, pont ők, jobban együtt éreznek velük. Ez most tényleg nagyon ....felhergelt engem, de nem adom meg azt az örömöt, hogy leírjam a személyes tapasztalataimat az abortusszal kapcsolatban. (nekem nem volt, ennyit elárulok)

Nekem tényleg minden jogom megvan hozzá, hogy azt mondhassam, együtt tudok érezni, az itt lévő ellenzők zömével ellentétben. Legalábbis, ha olyan helyzetbe csöppentek volna, amibe én, nem lenne pofájuk olyanokat írni, mint "anya szeretlek, ne ölj meg"

Sajnálom hogy egyre agresszívabb a stílusom, de nem lehet bírni épp ésszel sokáig keresztények között.

2017. máj. 24. 16:26
 67/163 A kérdező kommentje:

Autistáknak van öntudatuk, legalábbis olyan súlyos esettet még nem hallottam, hogy ne lenne.

Attól még, hogy nem ellenzem az abortusz, még nem ölnék meg senkit. Az abortuszt nem tartom gyilkosságnak, de ha még el is fogadjuk hogy az, én magam nem vállalkoznék a feladatra, mert nem lenne hozzá gyomrom.

Vagyis a válasz egyszeru: Nem, nem ölném meg őket, ahogyan a magzatokat sem.

2017. máj. 24. 16:32
 68/163 anonim ***** válasza:
40%

Ez érdekes hozzáállás!

Bár nem vállalnád,hogy az anyaméhbe benyúlva egy fogóval benyúlva szétroppantsd egy magzat fejét,majd széttrancsírozva annak testét kiszívattyúzható állagúvá tedd,magát a műveletet támogatod....Mint Pilátus mosod kezeidet,s a bűntelen halálrakínzását másoknak parancsolod meg.

2017. máj. 24. 16:44
 69/163 A kérdező kommentje:

Úgy szólna helyesen a kérdés, hogy támogatnám-e, ha egy szülő elaltatná a fogyatékos gyerekét. Nem.

Azt mondtam, hogy nem tudok együtt érezni olyannal, akinek nincs öntudata, nem azt, hogy öljék meg azokat, aki nem rendelkezik vele.

Ha valaki nem akarja végigcsinálni a terhességet, és időben közbelép, akkor támogatom. (volt olyan eset, hogy végstádiumban próbálta házilag kikaparni egy vállfával, ezért emelem ki, hogy időben)

Szerintem joga van hozzá. De miután megszülte, onnantól kezdve "lapaszolhatja" másnak, ha nem tart rá igényt. Ha valaki nem akarja a fogyatékos gyereket, és megölné, akkor teljes mértékben egyett értenék a börtön büntetéssel. A vállfás nő is börtönt kapott, és ezzel is egyet értek.

Most engem próbálsz szörnyetegként beállítani?

2017. máj. 24. 16:47
 70/163 A kérdező kommentje:
Ha orvos lennék, és ez lenne a munkám, akkor megtenném. Szívesen lennék állat orvos, de irtózom a vértől. Ez is ilyen. Nem zavar, ha más csinálja, de én nem vállalnám a feladatot.
2017. máj. 24. 16:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!