Ha Isten szemében bún az abortusz, miért hagyja hogy nőket erőszakoljanak meg?
Egyébként hiába érvelesz az abortusz mellett, a nőben aki benne van, egy élet. Az abortusz feltétele a dobogó szív, annak az embernek meg különálló dns-e van, tehát nem a nő része, nem a nő élete.
Mivel nő vagyok és velük foglalkozom, ezért pontosan tudom, hogy az esetek nagy százalékában a nő beleroppan az abortuszba és nagyon sokuk nem is tudja, hogy mi az abortusz, mert hazudnak nekik.
Nekem édes mindegy, hogy te mit propagálsz, a tények makacsok: ember, gyilkosság, posztrauma, életen át tartó lelki nyomor.
A másik felvetésre pedig: Isten adja az életet. Ha azok a gyerekek nála vannak, akkor a legjobb helyük van. Az egyiptomiaknak volt idejük és lehetőségük arra, hogy ne történjen meg, de nem éltek vele. Amúgy azt gondolom nem szoktad ilyenkor emlékezetedbe idézni, hogy az egyiptomiak hány 2 év alatti gyermeket öltek meg, ugye?
Igen, és nyilván azok a gyerekek ölték meg a két év alattiakat, akiket Isten megbüntetett, a felnőttek egy része miatt.
Szélsőséges példa:
Orbán megöleti a cigányokat. Istennek ez nem tetszik. Orbán azonban nem hallgat rá, ezért az átlag magyarok elsőszülöttjeit lemészárolja Isten, akiknek egy része olyan kicsi, hogy meg se tudná tartani a kezében a kést, nem hogy leszúrjon vele valakit.
Tudom, ez nagyon durva példa volt, de ha személyesebb, jobban megérthető.
Nem én kezdtem az abortusz mellett érvelni, hanem más ellenérvelni. Erre reagáltam. :*
Istennek nem számított a prófétáinak és az apostolainak a szabad akarata. Nem számít annak a nőnek a szabad akarata, hogy nem akar erőszak áldozata lenni. Csak az elkövető szabad akarata számít, még úgy is, hogy a következményeit nem neki kell viselnie. A következményeket Isten enyhítené, de ő inkább azt akarja, hogy az áldozat viselje azokat, hogy ne maradjon következmények nélkül.
Az abortuszok kisebb részét követik el megerőszakolt nők. A legtöbbjét azért, mert a gyerek útban van, akadályt jelent a nő számára. A legtöbb abortusz anyagi okokból történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!