Evolúció tagadók! Szerintetek hogy jött létre az élet?
"- Vagy geológiai mintákban levő zárványok információkat szolgáltatnak róluk."
Ilyen információkat néztem már át pl. a madár toll és a király pillangó, feltételezések szerint a geologiai minta több millio éves de a benne levő információk ugyan azok a mai információkkal semmi nyoma nincs az evolucionak, hogyan lehetséges?
"- Élünk feltevésekkel (hipotézis), teszteljük őket, és esetleg azok szolgálnak majd valami infóval.
"Ide kell igazán a varázsvesszö!"
- vagy PCR, szekvenátor, számítógépes adatelemzés, adatbázis építés, ... Aztán számítógépes modellezés.."
Ez igy igaz a mai modern varázsvessző.
A számitógépben már láttam lapos föld modellezést is meg ufó főtengelyének a modellezését is.
"- Kőkemény tény: genetikai hasonlóság van a megjelenésükben is hasonló élőlények között.
- Kőkemény tény: felülről lefelé ásva eltűnnek a ma élő élőlények maradványai, illetve a leletek egyre kevésbé hasonlítanak rájuk. Na meg előkerül egy rakat, ma már nem látható élőlény maradványa.
És még vannak... egyszer össze kéne gyűjteni őket!"
Kedves Pencroft Tivald ezek kőkemény tények de nem arra mikor egy faj egy másikba alakul át.
"Ha meg új fajt akarsz, ott a kutya."
Egy kutyát nem lehet variálni se szelektálni se replikálni elefántá se semmivé csak kutyává.
De ha gondolod megfigyelhetjük és megismételhetjük a kísérletet és a végén levonhatjuk a következményeket.
A gyümölcslegyekkel már végeztek kisérletet jó sok évtizedeken keresztül a végeredmény pedig cáfolta az evoluciót
Kérdező hol vagy?
Szerintetek hogy jött létre az élet?
Mielőtt választ kapnál a kérdésre egy másik kérdés lóg a levegőbe
Miért jött létre az élet?
Kedves 41-es!
Csak most jutottam oda, hogy elolvastam a topik újabb válaszait, köztük a tiedet is.
Attól lett 0%-os a válaszod, mert sajnos komoly értelmezési probléma van benne:
idézlek - mint írod:
"
"Az evolúció folyamata magára az élet keletkezésére nem tér ki!! Azt semmilyen aspektusból sem vizsgálja."
Mi volt az első életforma?
Hogyan tudott szaporodni?
Mennyi ideig élt?
Milyenek voltak a körülmények?
Mivé alakult át?
Ha erre nem tudsz válaszolni az egész evoluciós elméleted csak kitaláció.
"
A kérdéseid pontosan arra kérdeznek rá, amiről ÍRTRAM, hogy NEM része az evolúció elméletnek, ÍGY megválaszolásuk, vagy annak hiánya NEM befolyásolja az evolúció elméletének valóságtartalmát, ezért válaszod hasznossága számomra 0.
Az élet kialakulása nem része az evolúciós elméletnek!!
Az egyetlen releváns kérdésed az utolsónak feltett: Mivé alakult át?
Amire a válasz: azzá amit ma magad körül látsz, a Föld jelenlegi állatvilágává.
Kedves How Arrow!
# 81
"eltételezések szerint a geologiai minta több millio éves de a benne levő információk ugyan azok"
- A levegő- és folyadékzárványokra gondoltam, melyek információt adhatnak az "őslégkörről" s az "ősóceánról". Ha mást nem, hát jó kiindulási alapot!
"a benne levő információk ugyan azok a mai információkkal"
- Biztos?
"semmi nyoma nincs az evolucionak"
- Ő például micsoda? [link]
"A számitógépben már láttam lapos föld modellezést is meg ufó főtengelyének a modellezését is."
- S a modellezés eredményeinek összevetése a valósággal, valós mérési adatokkal mivel szolgáltak?
"de nem arra mikor egy faj egy másikba alakul át"
- Mármint? Mire vársz? Avagy: nézd csak meg egy gyerekkori képed! Kell-e minden azóta eltöltött napról fénykép, hogy tudd, Te vagy-e rajta?
Kedves Tivald, Szerintem felesleges az időnket pazarolni egymásra. :D Te nem akarod megnézni, mert nem fogod megnézni Kent Hovind videóit, akkor kedves Tivald, mit vársz ÉN nézzem meg azt, amit TE, belinkelsz nekem? :D Oh, ugyan minek is tenném ezt? :) Ajánlok valamit, ha te 1 részt is megnézel BÁRMILYEN keresztények álltal előállított videót, (legyen az AKÁR Kent Hovind akár Ray Comfort) de megnézed, akkor megnézek én is 1-etlen 1 evolúciós eszme cserét. Csak a gond megint ott kezdődik, hogy én ezeket az első kérésnél MEGNÉZTEM ti pedig a 3.-4. kérésnél nem nézitek meg sose. :) Szóval én itt köszönnék, el a méylen tisztelt közérdekütől, hogy köszönöm, a Vita remek volt, de semmire nem jutottunk :)
Kedves Signal, mint amit már oly sokszor leírtam már nektek, ÉN itt nekem semmi vallási tébolyúltságom nincsen! Adott a kérdés, miszerint: "Evolúció tagadók! Szerintetek hogy jött létre az élet?" Én erre válaszoltam a KÉRDEZŐNEK, miszerint: "Válasz a kérdésedre: Kezdetben volt Isten és Isten volt az Élet. Ő teremtett mindent és Ő volt az aki az ember orrába életet lehelt. (Lásd: 1Mózes 2:7) Így jött létre az élet az emberben. De maga az élet Krisztus, vagyis maga az Isten az élet. (lásd: János evangéliuma 14:6) :)"
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a kérdésnek ÉN veletek ellentétben eleget tettem. A Kérdező NEM Ateistákat megkérdezte, hogy mit gondolnak a KEresztények (NEM csak keresztények) az életről, hogy hogyan jött létre? Szóval kedves Tivald és Signal, itt a gond mint mondtam, nem ott kezdődik, hogy ki hogyan ír, hogyan ír el egy szót, vagy valami, nem itt sajnos a SZÁNDÉKOSSÁGGAL van a baj. :) Nem lehet azzal igazán mit kezdeni, aki szándékosan félre ért és SZÁNDÉKOSAN nem gondolkodik el akár adott szón. :) Tehát, mégegyszer, kár bele menni, hogy én kitől idézek, ha ti úgy is arra mentek, hogy belém kössetek, vagy akár csak szándékosan értsetek másokat. Ha ez így megy nincs értelme beszélgetnünk. Feltettem a kérdést. És nem került sor arra hogy azt megválaszoljátok nekem. legalábbis a hozzám érkező kommentekben nem jött erre válasz. Felesleges nekem, bármiről is kérdeznem beszélnem, ha netalántán pedig még válaszolnátok, akkor ezt kapom: "Hol a BUNDÁM?"
- A szekrényben, nem? XD Vagy neked nincs olyan?"
Nos akkor miről is van akkor itt szó? :) Arról, hogy én velem vitáztok, vagy én rajtam gúnyolódtok? :) De a kérdés továbbra is kérdés marad, egyszer valamikor akár PRIVÁT üzenet formájában akár máshogyan (pl.: E-mail vagy más honlapon összefutunk) választ kapok rájuk... TALÁN. :)
"Akarom látni. Nos akkor addj egy megfigyelést vagy egy tényt vagy akármit arra a Darwini evolucióra amikor egy faj egy másik fajjá változik át."
Nézzük pl. a kutyát és a farkast!
Szerinted a kutya és a farkas azonos faj, vagy 2 külön állatfaj?
Nekem olyan rémlik, hogy nem azonos faj a kettő.
Mégis, egy farkas és egy kutya képes életképes utódot létrehozni (erre példa, hogy az eszkimók rendszeresen pároztatják a malamutot (szánhúzó kutya fajta) farkassal, vérfrissítési céllal).
Az utód vajon kutya vagy farkas? És még fontosabb HA képesek szaporodó képes utódot létrehozni, vajon ez nem bizonyítéka annak, hogy a két faj egymás rokona? Honnan is származik a kutya? Mi lehetett az őse a háziasítás előtt, ha a farkassal ilyen szoros vérrokonságban van? Lehetséges, hogy a farkas "változott" kutyává?
Az evolúció folyamata magára az élet "keletkezésére nem tér ki!! Azt semmilyen aspektusból sem vizsgálja."
Mondom én hogy nagy a hasonlóság a Jehova tanuival.
Charles Darwin a fajok eredete.
A kérdésem a következő honnan eredtek a fajok?
Oh, Bálinhun...
"Te nem akarod megnézni, mert nem fogod megnézni Kent Hovind videóit" - MONDOM, a kritikájukat láttam már. Azokban épp eleget láttam az eredeti videókból is, bevágásként.
ÉS MONODOM: Viták. Ahol. A. Hovindodat. Élőben. Szétszedik
Ha nem vagy hajlandó ellenérveket hallgatni, hát az a te szegénységi bizonyítványod, ismételten.
"Ray Comfort" - A babánosbácsi? Szerinted őt sem láttam már? XD
"de megnézed, akkor megnézek én is 1-etlen 1 evolúciós eszme cserét." - MONDOM, mit nem fogsz fel: ISMEREM Hovind érveit. Részelteiben láttam már, olyan videókban, ahol utána ellenérvek vízözönét zúdítják utána. ÉS láttam vágásmentes vitákat, ahol Hovind előadott (jó hosszan), majd egy másik ember, és utána egymást kritizálhatták. Azokból vagy tucatnyit. Minek hallgassam hát meg azt, amit úgyis hallottam már? Ellenben te kaphatsz új információkat is a vitákból és a kritikákból.
"kár bele menni, hogy én kitől idézek, ha ti úgy is arra mentek, hogy belém kössetek, vagy akár csak szándékosan értsetek másokat."
- A probléma az az, hogy Te badarságokat állítasz. Mi rendszeresen rámutatunk ezek alapvető hibáira. Ezek után meg ahelyett, hogy gondolkodnál, máshol újra ezekkel jössz. Így ott is kijavítunk. És ez így fog végig folyni. Szóval egyszer végre leülhetnél gondolkodni, mielőtt mégegyszer fejjel mész a falnak.
A bundás kérdéseidre meg akkor van értelme foglalkozni, ha végre már nem kevered az ateizmust az evolúcióval, az evolúciót az Ősrobbanással és az abiogenezissel. És legalább némi fogalmat kapsz arról, hogy ezek a szavak mit is jelentenek, és nem azt, hogy Hovind (Comfort, meg a speciális barátja, Kirk Cameron, Ted Haggart, vagy Ken Ham, Ben Stein, Ian Juby) épp hogyan magyarázzák félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!