Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?
Ne haragudjatok, #28 és #30, de tanú barátunknak ezúttal részben igaza van. A gyilkosságról szóló ellentmondásoknál az egyik példa baromság. A kutas részlet tudtommal József testvéreiről szól, akik bedobták őt a kútba. Nem Isten utasítja őket gyilkosságra, ők határozzák el, hogy gyilkolnak.
Persze, nem mondom, hogy nincs ellentmondás a Bibliában, mert tele van vele, de azért kicsit nézzük már át, mit ollózunk ide ateista oldalakról, mert azokon is írnak hülyeségeket.
első pár hozzászóláson mosolyogtam
"tökéletes a génje" ez nem tökéletesség kérdése
2 tökéletest összeraksz mi lesz belőle? tökéletes?
igen itt bukott is a logika, nem a tökéletességgel van probléma hanem hogy 2 emberből nem lehet olyan változatos génállományt kinyerni ami egy fennmaradó fajt eredményez akármilyen tökéletes
tudom evolúció nem létezik a papok megmondták
akkor 2 emberből hogyan is lettek feketék? fehérek? sárgák? rézbőrűek? csak nem azt mondod hogy változtak? hm azt hiszem ezt evolúciónak nevezik de azt a papok már megmondták hogy hülyeség
30, 31
Nem vagyok Jehova tanuja, protestáns vagyok.
34.Hsz!
A papagályok mániája ez a ki kitől másolás!
Nehéz elhinni,hogy minden nép ugyanazt a tapasztalatot írta le különböző megközelítésből!Az egyezőségeknek ez az egyetlen magyarázata!
"Nehéz elhinni,hogy minden nép ugyanazt a tapasztalatot írta le különböző megközelítésből!"
Na hát ez az! :D
Összelopkodott történetekből áll a biblia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!