Milyen borzalmas történetek vannak a Bibliában? (pl. gyilkosság, vérfertőzés, etc. )
"Milyen borzalmas történetek vannak a Bibliában? (pl. gyilkosság, vérfertőzés, etc. )"
Ezek a való életben is létező dolgok.
Nem beszélve arról, ami bele sincs írva, csak következtetnek rá, hogy meg fog történni, a végítélet, amikor mindenkit lemészárolnak, aki csak él és mozog, persze rajtuk kívül.
Ja, igen, szeretetből!
" én egyébként gyakorló hívő vagyok és a mai napig tanítások nélkül a felét se értem. Sőt, sok nagyobb "tanítónak" is beletörik a bicskája"
Ettől elakadt a lélegzetem.
Ha az a tanító sem érti, akkor érthetetlen számomra, miért hiszed el, amit összezagyvál.
Az szintén nem fér a fejembe, hogy ha nem érted, hogyan hihetsz benne?
Komolyan furák vagytok. Ott van előtted világosan leírva, de ez nem azt, az nem ezt jelenti, hanem emezt, vagy amazt és ez, vagy az nem is így, hanem úgy értendő és bármennyire ellentmondásos a szöveg, addig tekeritek, csavarjátok, amíg valami számotokra értelmes dolog jön ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!