Kedves Keresztények! Ha valakinek joga van a gyilkosságra, akkor az azt is jelenti, hogy nem elítélendő, vagy rossz dolog?
"Ha valakinek joga van a gyilkosságra"
Ez mi ez??? Halálbüntetésre gondolsz? Jaj, Atyaég, az eredeti vallás szerint nem megbüntetni kell, ha valaki valami rosszat csinál; mert ha valaki valami rosszat csinál, azt nem gonoszságból teszi, hanem azért, mert, ahogy én tudom, Jézus mondta; szóval azért teszi, mert tudatlan. Meg egyébként sem szabadna elvileg ítélkezni. Na, ezt majd kifejtem neked privátban.
Isten ítélete, és annak végre hajtása nem gyilkosság.
A gyilkosságot Sátán követte el azzal, hogy az embereket becsapta örök életet ígérve nekik akkor is ha nem fogadnak szót.
Jehova elmondta a tettek következményeit. Azt kapták amire számíthattak.
Ki a különbség:
Jehova soha nem tesz semmit bejelentés nélkül.
Mivel Ő a forrása az életnek, és belelát legbensőbb énedbe amit egy ember nem tud meg tenni, ezért az ítéletei igazságosak, a büntetései jogosak.
s míg Isten azokkal végez akik megérdemlik,
Az emberek a háborúkban és egyéb megmozdulásokban olyanokat is megölnek akik ártatlanok.
Csak egy szám adat, arról, hogy az első két világ háborúban többen haltak meg jóval, mint a valaha volt háborúkban ami volt amióta az ember háborúzik egymással.
Nos akkor ki a gyilkos?
Katy Weaver
Ennyi erővel aki azt mondja a bíróságon hogy Isten nevében tette azt börtön helyett págyolgatni kéne ?
Nekünk embereknek az az egy szerencsénk hogy nem létezik,mert ha így lenne rosszabb lenne az összes kormánynál vagy diktátornál.
Nem szeretnék sem özönvízben sem máglyán sem peddig tűzesőben elpusztulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!