Az rossz dolog, hogy vallásos a családom, és nem hiszek Istenbe? És kín szenvedés templomba mennem! És az természetes egy 10 éves lánynál?
Mindenki abban hisz (vagy éppenséggel nem hisz) amiben akar.
Egyébként miért ne mondod meg a szüleidnek, hogy te nem hiszel benne? Nem lehet mindenki egyforma, nem lehet erőltetni a hitet, ha egyszer nincs. :)
EGO voltam.
*nem
Ja és szerintem ez nem rossz dolog.
Miért kritizálnánk??? Még amúgy sem vagy teljesen képes arra, hogy mérlegeld mit szeretnél, neked még az életet kell élvezned, és eljutni a felismerésre minden dologban, rácsodálkozni a világra, fejlődni, megismerni...
Azt a kis időt meg próbáld meg kibírni valahogy :D
Teljesen normális, hogy kételkedsz. Gondolom,a család erőlteti, s nem éled át a hitet.
Nem baj. Vagy megjön a későbbiek során, vagy nem.
Járatnak hittanra? Beszélgettek a mindennapokban ezekről? Elmondtad, hogy ez számodra szörnyű, és miért?
Jó lenne a szüleidnek megmondani.
Ha igazán vallásosak, megértik, s adnak időt neked.
Az nem feltétlenül olyan nagy baj, hogy ilyen kételkedő vagy. Azonban akkor minek kell járnod templomba???
4. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!