Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?
Egyébként itt van két kép a Földön előállított eddigi legtökéletesebb gömbről. Így talán könnyebb lesz majd elképzelni is, ha esetleg újra felmerülne valamikor:
Ezek a képek még talán azok számára is kicsit megkapóak, elgondolkodtatóak lehetnek, akik egyébként már sokat foglalkoztak különböző gömbökkel életükben.
@230:
"szerintem nem vagy sem hülye, sem bolond, megvan a magadhoz való eszed"
"érdeklődő fickó lehetsz"
Van érzéked a humorhoz. :)
A kérdező egyrészt hülye. Ezt szögezzük le. Abban az értelemben, hogy nagyon-nagyon buta. Egész egyszerűen képtelen felfogni a legalapvetőbb dolgokat is. Úgy keveredik fájdalmasan béna, suta önellentmondásokba, hogy észre sem veszi, és ha rámutatunk, akkor sem érti. A válaszai sokszor teljesen irrelevánsak, azt mutatva, hogy nem érti, mit mondanak neki. A következtetéseire még a gyerekes szó is pozitív irányba mutató erős túlzás lenne. El nem tudom képzelni, mit értesz magához való esze alatt. Semmi olyasmit nem villantott, ami túlmutatna egy cca átlagos 11 éves képességein, ellenben sok esetben egy értelmes 11 éves simán többre lett volna képes.
Az pedig, hogy érdeklődő lenne, hát nem tudom... Hogy ilyet mondjak róla, ahhoz az kéne, hogy igen fura gombák kerüljenek a pörköltömbe. Való igaz, hogy ilyen szerény szellemi képességekkel, amivel ő rendelkezik, pokolian nehéz lehet megérteni a világ működésének bizonyos aspektusait. Egy szinten túl egyenesen lehetetlen. De egy szintig menne. Ő ezt meg sem próbálja. Ő maga jelentette ki, hogy nem akar tanulni, nem akar utánanézni a dolgoknak, hanem megmarad inkább a jelenlegi szintjén - kapaszkodj meg, mert szerinte Jézus is ezt tenné! Egész egyszerűen nem hajlandó befogadni semmilyen ismeretet - ismételten: még a saját értelmi szintjének megfelelően sem. Nem érdekli őt a világon semmi. Abszolút semmi. Még a biblia sem - őszintén legalábbis kicsit sem. Más meg még annyira sem. Méghogy érdeklődő... Ha nem lennék eléggé biztos benne, hogy komolyan írnád, azt hinném, hogy gúnyolódsz vele.
# 214 "De egy kör, vagy gömböt fejben megszerkeszteni és elképzelni nehéz," - oké, oké, értem már. Vagy nem volt jó a matektanár, vagy neked nem volt készséged hozzá. Viszont gyakorlással fejleszthetőek az ilyen készségek.
# 217 "Én gyengeképességű vagyok" - Szerintem fejleszthető. De azért nehogy a szcientológusoknál találd meg a megoldást! :D
# 219 "Tehát akkor elismeritek hogy h*lye vagyok, vagy bol*nd?" - hogy te mennyire ragaszkodsz ehhez? Csak azért, mert azt akarod, hogy passzoljon rád a "boldogok a lelki szegények, mert övék a Mennyeknek országa"?
nekem nincsen családom egyedül éltem a hugom a válása után költözött hozzám
nincs megcsalás mindketten magányosak voltunk
"nekem nincsen családom egyedül éltem a hugom a válása után költözött hozzám
nincs megcsalás mindketten magányosak voltunk"- Mi? Nem értem most miről beszélsz pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!