Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért vélekednek azzal sok...

Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?

Figyelt kérdés
Mivel az emberek akkoriban (özönvíz előtt 800-500 évekig éltek még az özönvíz után is sokáig. Tháré 205 évig (Ábrahám apja volt)), ami arra utal hogy tökéletesek voltak a génjeik. Csak később az özönvíz után romlottak. És ezért nem volt probléma ha a testvérek összeházasodtak. Mert a génállományoknak nem voltak hibáik amik felerősödjenek.
2016. okt. 29. 20:51
 201/237 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha te eltudsz-e képzelni 1.000 atomot (Pontosan. mert én nem. De lehet hogy valaki igen.) Nem mindenkinek irányul erre a fantáziája.
2016. nov. 3. 20:47
 202/237 anonim ***** válasza:

Nem pontosan képzeljük el. Elképzelünk egy szabályos kristályrácsot, és elképzeljük, hogy ez megy a végtelenségbe. Így elképzelhetünk jó sok atomot!

[link]

2016. nov. 3. 20:58
 203/237 A kérdező kommentje:
De megtudod számolni? Tehát pontosan 1000, vagy csak 999, vagy 1001. Ez ilyen dolog. Nézd meg a mesefilmekben is a lány elképzeli hogy jön a herceg fehér lovon,...stb. és teljesen bele éli magát, annyira hogy elfelejtkezik a jelenről. A képzelgés az ilyen.
2016. nov. 3. 21:02
 204/237 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor te nem tudsz ezer pontot elképzelni? :D

Amúgy azért az isiben (ha jársz) szoktál figyelni a fizika, kémia, biológia, földrajz órán?

2016. nov. 3. 21:04
 205/237 A kérdező kommentje:
"Amúgy azért az isiben (ha jársz) szoktál figyelni a fizika, kémia, biológia, földrajz órán?"- Járok, de nem tanulok fizikát, meg biológiát, földrajzot, kémiát.
2016. nov. 3. 21:11
 206/237 A kérdező kommentje:
"Tehát akkor te nem tudsz ezer pontot elképzelni? :D "- Nem mindenkinek van ilyen jó grafikus memóriája. (Bár ezt lehet fejleszteni, de én nem szoktam meditációs gyakorlatokat végezni.)
2016. nov. 3. 21:15
 207/237 anonim ***** válasza:
100%

"Járok, de nem tanulok fizikát, meg biológiát, földrajzot, kémiát."

Ez látszik is sajnos.

2016. nov. 3. 21:26
 208/237 A kérdező kommentje:
Amúgy se fogadnám el az evolúciót. (Még középiskolában sem fogadtam el.) Nem, nem. Soha.
2016. nov. 3. 21:28
 209/237 anonim ***** válasza:
100%

"(Bár ezt lehet fejleszteni, de én nem szoktam meditációs gyakorlatokat végezni.)"

Te komolyan meditációval akarnál memóriát fejleszteni. Próbáljuk másképp. Ezer forintot csak el tudsz képzelni ugye? Elhiszed, hogy ki lehetne ezt fizetni ezer darab egy forintossal (ha még forgalomban lenne), nemde?

2016. nov. 3. 21:28
 210/237 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy se fogadnám el az evolúciót." - tökmindegy

"(Még középiskolában sem fogadtam el.)" - sejtettük

2016. nov. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!