Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?
Figyelt kérdés
Mivel az emberek akkoriban (özönvíz előtt 800-500 évekig éltek még az özönvíz után is sokáig. Tháré 205 évig (Ábrahám apja volt)), ami arra utal hogy tökéletesek voltak a génjeik. Csak később az özönvíz után romlottak. És ezért nem volt probléma ha a testvérek összeházasodtak. Mert a génállományoknak nem voltak hibáik amik felerősödjenek.2016. okt. 29. 20:51
211/237 A kérdező kommentje:
"Te komolyan meditációval akarnál memóriát fejleszteni. Próbáljuk másképp. Ezer forintot csak el tudsz képzelni ugye? Elhiszed, hogy ki lehetne ezt fizetni ezer darab egy forintossal (ha még forgalomban lenne), nemde?"- Más a grafikus megjelenítés és más a logikai megjelenítés. Mondjuk ez nem így de jól hangzik. Logikailag el lehet képzelni egy tökéletes gömböt, de ezt már nem tudom megjeleníteni. Már nincs ahhoz elég memóriám. (Rövidtávú, nem hosszú)
2016. nov. 3. 21:34
212/237 A kérdező kommentje:
Meg ugye a koncentrációtól is függ. Tehát mi van az ember gondolatában. Most nehéz egyszerre több mindenre gondolni. Bár valaki tud.
2016. nov. 3. 21:36
213/237 anonim válasza:
Mi az úr isten az hogy nincs elég memóriád? Elég legyen a Minecraftból, mi vagy te? Elszálltál debug közben mert elfogyott a memória?
Biztos vagyok benne, hogy volt olyan vers amit fejből tudtál es hosszabb volt mint ezer karakter. Nem tűnt fel, hogy már itt járunk a 22. oldalnál és eddig senki sem jött megvédeni az elméletedet? Még hívők se. Régen volt már hittanom, de még nekünk is úgy tanították, hogy a bibliai teremtéstörténet természetesen szimbolikus. Te most 19 éves szakmunkás tanulóként komolyan okosabbnak hiszed magadat mint a természettudósok és a teológusok mindegyike?
214/237 A kérdező kommentje:
Én nem úgy tanultam a hittant, pedig katolikus iskolába jártam. De más a vizuális memória ás más az auditív memória. Én mikor megtanultam egy verset nem emlékeztem (foszlányokban csupán) a karakterekre, illetve a karaktereket az agy kitudja egészíteni képekből (hosszútávú memóriából). De egy kör, vagy gömböt fejben megszerkeszteni és elképzelni nehéz, nem mindenki olyan okos, illetve ilyen jóképességű. Viszont álomban lehetséges.
2016. nov. 3. 21:50
215/237 A kérdező kommentje:
Az agyad hány százalékát tudot kihasználni 1 másodperc alatt?
2016. nov. 3. 21:51
216/237 A kérdező kommentje:
Valaki gyenge képességű (mint én) valaki jobb képességű (mint te). Ez ilyen egyszerű.
2016. nov. 3. 21:53
217/237 A kérdező kommentje:
Én gyengeképességű vagyok. (De erről már beszéltem.)
2016. nov. 3. 21:56
218/237 A kérdező kommentje:
Még a gyenge képességűt is egybe írtam. Sokszor megfeledkezek dolgokról, azért van nálam notesz. Hiszen akinek nincsen esze, annak legyen notesze. :D
2016. nov. 3. 21:57
219/237 A kérdező kommentje:
Tehát akkor elismeritek hogy h*lye vagyok, vagy bol*nd? (Nekem bármelyik jó a kettő közül, de inkább mindkettő a legjobb.)
2016. nov. 3. 22:04
220/237 A kérdező kommentje:
Ezt az emberek soha nem ismerik el. A mai világban már nem lehet le "bol*ndozi", vagy le "h*lyézni" senkit. Milyen világban élünk ma. Érdekes. XD.
2016. nov. 3. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!