Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?
"Ha nincsen tökéletes gömb a teremtett világban akkor nincsen tökéletes gömb az emberi képzeletben sem." - Nekem van! Méghozzá: Egy ponttól azonos, valamint ennél kisebb távolságra levő pontok halmaza a TÉRBEN. Tudom, mi az, amit ide írtam, és el tudom képzelni. És tudom alkalmazni.
"Ugyanis ennél az evolúciós elmélet már nem lehetne 100%-os," - Minél, a tökéletes gömbnél? XD
"és ahogy nem tökéletes a teremtett világban, úgy a fejben lévő evolúciós fantázia is csupán elképzelés, ÉS nem 100%-os akkor már." - Látod, látod, és még le is írod!
"Mi a valóság?" - Ez már az ultimate-kérdés. Lássuk, mit mond róla Thunderf00t és Kent papa fia, Eric Hovind:
Érdekes. Azt hittem, azért, mert elhiszed, azért 100%!
Tudod, a jó öreg Ken Ham azzal jön:
- Nincs tanú arra, hogy a világegyetem úgy fejlődött ki, ahogy mi állítjuk, így nem lehet 100% a természettudományos eredet, DE ott a Mindenható, aki TANÚ volt a TEREMTÉSNÉL! ÉS ezt le is jegyeztette a Bibliában, ami így 100%!
PencroftTivald, nem tudom hogy kis hazánkban milyen pedagógiai kitüntetések vannak, de neked itt most jelképesen mindet megítélem az elmúlt 10 évre is.
Kérdező, oké, a gömb nem megy. Egy angyalt el tudsz képzelni?
Na jó de azért mondta ezt (ha tényleg ezt mondta) mert hitt a bibliának. Most mivel én is hiszek a bibliának így az igaz ami a bibliában le van írva.
De ezt nem lehet bebizonyítani tudományosan, mivel még annyit sem lehetne mint az evolúciónál (annyi hogy vannak a tanúbizonyságok, tehát hogy valakit meggyógyított Isten, vagy valaki megtapasztalt egy csodát, vagy többet, ennyi bizonyíték van a bibliának). (Más emberek tanúvallomása)
Jézus mondta a tanítványainak hogy tanúim vagytok [NEM Jehova tanúi, hanem Jézus tanúi]
Ezért nem 100%-os. Sőt az evolúció 99,99%, akkor a biblia a maradék 0,01%-os esélyével fogja legyőzni az evolúciós elméletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!