Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?
Figyelt kérdés
Mivel az emberek akkoriban (özönvíz előtt 800-500 évekig éltek még az özönvíz után is sokáig. Tháré 205 évig (Ábrahám apja volt)), ami arra utal hogy tökéletesek voltak a génjeik. Csak később az özönvíz után romlottak. És ezért nem volt probléma ha a testvérek összeházasodtak. Mert a génállományoknak nem voltak hibáik amik felerősödjenek.2016. okt. 29. 20:51
151/237 A kérdező kommentje:
Egy pontot el lehet képzelni, de az sem tökéletes. (Mivel a pont van, de valójában nincs)
2016. nov. 3. 18:20
152/237 anonim válasza:
... kezdem feladni
Válaszolótársaim! TI EL TUDTOK KÉPZELNI EGY TÖKÉLETES GÖMBÖT?
153/237 anonim válasza:
Na, mindegy.
Én azt állítom, hogy VAN tökéletes gömb. Egy ponttól azonos, valamint ennél kisebb távolságra levő pontok halmaza a TÉRBEN.
És VAN tökéletes kör. Egy ponttól azonos, valamint ennél kisebb távolságra levő pontok halmaza a SÍKON.
És el is tudom képzelni őket.
154/237 anonim válasza:
És ki tudom számolni a gömb térfogatát és felületét. Azt is tudom, hogy miért (integrálás).
És ki tudom számolna a kör felületét is.
155/237 anonim válasza:
Akarom mondani területét. Már kezdek belezagyvulni. Nem volt neked matematika órád? Vagy nem vettétek a gömböt?
156/237 A kérdező kommentje:
És ebből mi következik?
2016. nov. 3. 18:34
157/237 A kérdező kommentje:
A pont nem létezik, valójában az ember gondolja hogy van (de nem elképzeli, mert a gondolat és a képzelet más). Én azt mondom hogy ott van egy pont, az nem létezik valójában.
2016. nov. 3. 18:35
158/237 anonim válasza:
Hogy léteznek. Márpediglen te meg azt mondtad, hogy nem. Szerintem bárki, aki megtanulta a matekleckét, és meg is értette, azok szerint is léteznek tökéletes körök és gömbök. A FEJÜKBEN. Ez a természettudomány. És ezt alkalmazzák (alkalmazzuk) a természetre. És persze, hogy nem lesz 100% az egyezés! De Alkalmazható, számolható, nemde?
159/237 anonim válasza:
Két pont távolsága számolható? Igen, a pont van is, de nincs is. Nade a távolságuk?
160/237 anonim válasza:
Az is van. Pedig nem is volt pont, de a 6 méter azért az van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!