Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért vélekednek azzal sok...

Miért vélekednek azzal sok ateista hogy nem lehetséges a bibliai teremtéstörténet, mert két embernek születtek gyermekeik és azoknak is gyermekeik és ez már vérfertőzés lenne?

Figyelt kérdés
Mivel az emberek akkoriban (özönvíz előtt 800-500 évekig éltek még az özönvíz után is sokáig. Tháré 205 évig (Ábrahám apja volt)), ami arra utal hogy tökéletesek voltak a génjeik. Csak később az özönvíz után romlottak. És ezért nem volt probléma ha a testvérek összeházasodtak. Mert a génállományoknak nem voltak hibáik amik felerősödjenek.
2016. okt. 29. 20:51
 181/237 A kérdező kommentje:
Igen, eltudok egy angyalt. Bár még nem láttam, így csak filmekből, a reggeli napfelkeltéből, a villanykörte izzójából (mikor világít) rakok össze képet.
2016. nov. 3. 20:00
 182/237 anonim ***** válasza:
100%
# 179 Köszí, de nem érdemlem meg. Akkor érdemelném meg, ha legalább EL TUDNA KÉPZELNI EGY GÖMBÖT. Komolyan.
2016. nov. 3. 20:06
 183/237 anonim ***** válasza:
100%

"evolúció 99,99%" - De mondom, NEM. IGAZ vagy HAMIS.

"Igen, eltudok egy angyalt. Bár még nem láttam, így csak filmekből, a reggeli napfelkeltéből, a villanykörte izzójából (mikor világít) rakok össze képet." - Érdekes, pár valós elemből simán kreálsz egy fikciót a fejecskédben, de egy gömböt már nem megy. Érdekes.

2016. nov. 3. 20:09
 184/237 A kérdező kommentje:

Én értem a tökéletes gömb matematikai igazságát, csupán nem tudom elképzelni. Annyi pontot nem tudok. Még fejlesztenem kell a CPU-at. Esetleg ha becsukom a szemem, de akkor is megterhelő.

:D

2016. nov. 3. 20:15
 185/237 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező áruld már el nekem, hogy képzelsz el angyalt ha még sose láttál? Tökéletes gömböt is láttál képen, az mégse megy, pedig tökéletes definíciót kaptál hozzá, ha esetleg nem lenne totál egyértelmű. Akkor egy mitológiai lényt amit még sose látott senki és soha nem csinált róla ufó videofelvételt hogy tudsz elképzelni?
2016. nov. 3. 20:17
 186/237 A kérdező kommentje:
Ha becsukom a szemem akkor sem megy. Nem bírom fenntartani a képet. Kb. 0,5 másodperc alatt romlik olyan 1-2%-ot.
2016. nov. 3. 20:18
 187/237 A kérdező kommentje:
XD
2016. nov. 3. 20:18
 188/237 A kérdező kommentje:
Képen nem láttam tökéletes még tökéletes gömböt.
2016. nov. 3. 20:19
 189/237 A kérdező kommentje:
Hol lenne tökéletes gömb képen?
2016. nov. 3. 20:19
 190/237 A kérdező kommentje:
Ha elkezded számolni az azonos méretarányú távolságoktól a pontot már nemtökéletes, mert nem tudok annyi pontot úgy elképzelni hogy számoljam, de közben tartsam fejben az előzőt. Tehát nem megy. A gömb pedig térbeli. Még nehezebb. Még fejlesztenem kell a hardvereimet. Nehéz feladat ez.
2016. nov. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!