Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A barátom jehova tanúja. Mit...

A barátom jehova tanúja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,a barátom pedig 18. 2éve járunk,a szülei tiltanak minket,mivel én nem vagyok jehova tanúja. A barátom a kapcsolatunk elején azt mondta,hogy ő nem akarja ezt a vallást és majd ha a szüleitől különmegy akkor elhagyja a vallást.E rre 3 hete meg leordította a fejem,hogy vegyem tudomásul,hogy ha majd egyszer összeházasodunk és lesz gyerekünk akkor én is vegyem fel ezt a vallást meg a gyerekeink is.Én meg azt mondtam,hogy én nem akarom ezt a vallást,mert sztem nem egy vallás dönti el azt,hogy milyen egy ember,attól még lehet vki jó feleség és jó anya,de nem érti meg. Viszont elhagyni se bírom mert szeretem.Meg az is zavar,hogy a szülei úgy néznek rám m int egy közellenségre. Pedig semmit se ártottam nekik! Mit tegyek?
2010. ápr. 12. 11:59
 161/171 A kérdező kommentje:
és ki akar jehova lenni???:) istenem ez már nevetséges
2010. júl. 29. 14:18
 162/171 anonim ***** válasza:
65%

"hát örülök h nemvok jehova:)"

Ezt te írtad, én viszont erre válaszoltam:

"... ha akarnál sem lehetnél soha Jehova!"

Tudod mit jelent az a szó, hogy 'ha'?

2010. júl. 29. 20:54
 163/171 A kérdező kommentje:
na z vall a jehovákra látod...ERŐSZAKOSKODÁS,ÉRTHETETLENSÉG ÉS MAGYARÁZKODÁS.... mert nektek csak ez megy...jól átmosták az agyatokat....:)
2010. júl. 30. 09:05
 164/171 anonim ***** válasza:
17%

haj haj,,,

nem jo jel !

De lehet csak egyszeri reakcio is.

2010. dec. 7. 00:12
 165/171 anonim ***** válasza:
38%

"na z vall a jehovákra látod...ERŐSZAKOSKODÁS,ÉRTHETETLENSÉG ÉS MAGYARÁZKODÁS.... mert nektek csak ez megy...jól átmosták az agyatokat....:)"

Szörnyű, hogy a kérdező még odáig sem jutott el, hogy felismerje: "jehovák" nincsenek!

És még ő illesztgeti a Tanúkra a fenti jelzőit, brrr...

2010. dec. 11. 19:23
 166/171 anonim ***** válasza:

Anyukám,pasi annyi van,mint tarka kutya.

Ha nem tetszik ennek a srácnak a vallása,keress új pasast magadnak,a kapcsolatotoknak úgysincs jövője.

2010. dec. 11. 19:35
 167/171 anonim válasza:
Bocsi hogy ilyen 'későn' írok de én is hasonló helyzetben vagyok. Megírnád hogy mi lett veletek kérdező? És ti a találkozásokat hogy oldottátok meg? És történt valami testi dolog köztetek?
2011. márc. 17. 22:03
 168/171 anonim ***** válasza:
15%

nem értelek, kedves kérdező !

Eleve hiba volt annak a fiúnak szóba állni veled, nem elég hogy buta vagy az igazsághoz, még őt is kiteszed közprédának. Ha nem fogadod el Jehova tanúi MAGAS ERKÖLCSI IRÁNYADÓ MÉRTÉKEIT, azzal nem fogod elérni, hogy ők süllyedjenek a te szintedre, ha itt névtelen emberekkel szidalmaztatod.

Sok gyönyörű Jehova tanúja lány van, aki vallásilag, erkölcsileg és minden szempontból illik ahhoz a fiúhoz, remélem mielőbb eltünik az életedből, és normális, tisztességes lányt talál.

2011. júl. 17. 22:48
 169/171 A kérdező kommentje:
Az biztos...remélem olyan lányt talál magához amilyen ő maga...ja és a vallásáról annyit,hogy mint kiderült 3 év alatt 4 lánnyal feküdt le mellettem...erről ennyit...gratulálok az erkölcsi szintetekhez...én mint nem vallásos ember ezerszer erkölcsösebb vagyok mint némely jehova...
2012. márc. 26. 13:51
 170/171 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már nem a barátod :D Pasi van annyi, mint égen a csillag, te is kifoghatsz egy normálisat.

Sajna az embernek meg kell csókolnia pár varangyot, mire herceg lesz az egyikből.

2012. márc. 26. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!