Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A barátom jehova tanúja. Mit...

A barátom jehova tanúja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,a barátom pedig 18. 2éve járunk,a szülei tiltanak minket,mivel én nem vagyok jehova tanúja. A barátom a kapcsolatunk elején azt mondta,hogy ő nem akarja ezt a vallást és majd ha a szüleitől különmegy akkor elhagyja a vallást.E rre 3 hete meg leordította a fejem,hogy vegyem tudomásul,hogy ha majd egyszer összeházasodunk és lesz gyerekünk akkor én is vegyem fel ezt a vallást meg a gyerekeink is.Én meg azt mondtam,hogy én nem akarom ezt a vallást,mert sztem nem egy vallás dönti el azt,hogy milyen egy ember,attól még lehet vki jó feleség és jó anya,de nem érti meg. Viszont elhagyni se bírom mert szeretem.Meg az is zavar,hogy a szülei úgy néznek rám m int egy közellenségre. Pedig semmit se ártottam nekik! Mit tegyek?
2010. ápr. 12. 11:59
 131/171 BlackSword ***** válasza:
100%

ma 00:16!

Magyarázkodsz... Ennyi... Nem erre voltam kíváncsi... De mivel érdemi választ is szeretnék... bár kötve hiszem, hogy kapok, átfogalmazom...

Kire és hogyan káros az, hogy én dohányzom???

Miben káros a művészet???

Mert azt mindannyian tudjuk, hogy a művészek legnagyobb része eltérő módon él... Ez teljesen normális, hiszen a világot (melyben élünk) is másként látjuk... Ergo másként is reagálunka vátozásaira, eseményeire....

2010. ápr. 26. 07:28
 132/171 anonim ***** válasza:
12%

"Kire és hogyan káros az, hogy én dohányzom???"

Ennyire nem volna egyértelmű, amit írtam? Vagy csak te értetlenkedsz?

Tudod mit? Olvass utána ennek a kérdésnek.

Nem fogok itt kiselőadást tartani a dohányzás másokra gyakorolt fizikai és pszichikai hatásairól.

"Miben káros a művészet???"

Ezt hol olvastad? Miről beszélsz te egyáltalán?

2010. ápr. 26. 13:09
 133/171 BlackSword ***** válasza:
100%

"""Az alkoholizmus és a dohány, valamint a kábítószerezés, mint szenvedélybetegségek viszont nem csak a saját, hanem mások szellemi és fizikai jólétét is veszélyeztetik, sőt tönkre is teszik, ha nem vigyáz az ember."

"Ne velem példálózzál a te dohányzásoddal kapcsolatban."

Elismered hogy ezeket te mondtad??? Mert így ellentmondásos..."

Na látod, így lehet félremagyarázni a dolgokat. Összemostál két külön gondolatot, azt is hiányosan, félrevezető módon idézted. "

Nem azt kértem, hogy magyarázd meg a bizonyítványodat... Azt kérdeztem, hogy te írtad, vagy nerm te írtad...

Nem arra voltam kíváncsi, hogy hogyan tudsz mellédumálni... Meg hogyan tudod leírniazokat a dogmákat, amiket beléd ertek mégha képletesen is, melyeket az egyházak is tagadnak...

Azt hittem ha valamit írsz, akkor alá is támasztod... De Te is csak vagdalkozni tudsz... A dohányzás fizikai károsító hatásaival tisztban vagyok... azt nem kell ecsetelned... Arra lettem volna kíváncsi, hogy te esetleg meg tudod-e magyarázni a saját szavaiddal (hiszen amit nem tudsz a saját szavaiddal elmagyarázni, azt nem is érted) ,hgy mik a dohányzás msokra gyakorolt káros pszihikai hatásai... Harmadjára kellmegkérdeznem, mert még nem adtál rá választ... Most fogsz már végre??? Vagy az már nem megy??? Linkelhetsz is... Ki is másolhatod (Ctrl+c Ctrl+v)...

2010. ápr. 26. 14:40
 134/171 anonim ***** válasza:
100%

47%

Jehova tanui miért személyeskednek? Nincsenek érveik?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..

2010. ápr. 26. 14:49
 135/171 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem a szöveged csak kavarás, a sárdobáláson és a gőgös hangnemen kívül mást nem igen lehet értelmezni belőle!

Te nem érvelsz, te mocskolódsz!

Tehát ez a te világnézeted?

Értelmes kérdést nem tudsz feltenni.

A két (még értelmezhető) kérdésedre válaszoltam! Ezekben is a második olyan félremagyarázott értelmezés akart lenni, amit senki nem állított.

Ha te érted a kérdéseidet, keress válaszokat megbízható helyeken.

2010. ápr. 26. 16:13
 136/171 BlackSword ***** válasza:
82%

tegnap 16:13!

Nem érzem, hogy gőgös lenne a stílusom, hiszen semmivel sem tartom magamat többre másoknál veled ellentétben... talán a saját portád körül is szét kéne nézni... visszaolvasni az írásaidat... levonni a konklúziót...

Hol mocskolódtam? Hol dobáltam sarat? (Maximum öcsémre a Balaton partján).... Hol írtam olyat, hogy ez káros, hogy ez rossz? Elárulom: sehol...

Írtál valamit, amire én megkérdeztem, hogy mégis hogyan érted... Erre elkezdesz mellémagyarázni... Ezek tények, hiszen itt van a nyoma fentebb... Akkor miért karod letagadni azt amit te írtál???

2010. ápr. 27. 10:15
 137/171 anonim ***** válasza:
13%

" Hol írtam olyat, hogy ez káros, hogy ez rossz? Elárulom: sehol..."

De mi???

2010. ápr. 27. 10:59
 138/171 anonim ***** válasza:
17%
Égesd meg tisztességes keresztényhez illően...
2010. ápr. 27. 20:38
 139/171 anonim ***** válasza:
13%

"Írtál valamit, amire én megkérdeztem, hogy mégis hogyan érted... Erre elkezdesz mellémagyarázni... Ezek tények, hiszen itt van a nyoma fentebb... Akkor miért karod letagadni azt amit te írtál???"

Mit kavarsz? Magyarázd már értelmesen mi a bajod?

Az, amit itt írtál, egyszerűen nem igaz.

Mit írtam, és mit kellett volna jobban megmagyarázni?

Nem értem!

2010. ápr. 28. 01:16
 140/171 A kérdező kommentje:
Na ez az:) Én már ezért se írok:)Belefáradtam! Hiába próbálsz megmagyarázni egy j. tanúnak bármit, teljes kétséggel kizárt. Na mindegy higgyen csak a meséiben és majd szóljon ha feltámadott...Addig meg éljék a gyöpös életüket,hisz csak egy van:) sry
2010. ápr. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!