A barátom jehova tanúja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,a barátom pedig 18. 2éve járunk,a szülei tiltanak minket,mivel én nem vagyok jehova tanúja. A barátom a kapcsolatunk elején azt mondta,hogy ő nem akarja ezt a vallást és majd ha a szüleitől különmegy akkor elhagyja a vallást.E rre 3 hete meg leordította a fejem,hogy vegyem tudomásul,hogy ha majd egyszer összeházasodunk és lesz gyerekünk akkor én is vegyem fel ezt a vallást meg a gyerekeink is.Én meg azt mondtam,hogy én nem akarom ezt a vallást,mert sztem nem egy vallás dönti el azt,hogy milyen egy ember,attól még lehet vki jó feleség és jó anya,de nem érti meg. Viszont elhagyni se bírom mert szeretem.Meg az is zavar,hogy a szülei úgy néznek rám m int egy közellenségre. Pedig semmit se ártottam nekik! Mit tegyek?2010. ápr. 12. 11:59
1/171 anonim válasza:
Hát te sok mindent nem tudsz.
Ha komolyan veszi,úgyis elhagy....
2/171 anonim válasza:
Szakitsal vele! Komolyan, az hogy az irracionalitasat turod az meg oke, de az, hogy rad akarja eroltetni az mar sok! A gyereked vallasahoz neked ugyanannyi jogod van mint neki szoval szerintem tenyleg kar egyutt maradni... Aztan ha ver kell neked veletlenul akkor majd szakit veled???
3/171 anonim válasza:
Szakíts vele, amig nem késő.Keress egy normális srácot, ne egy vallási fanatizmusban tévelygő agymosott hülyéhez kösd az életed.
4/171 anonim válasza:
ha nem hagyod el, akkor nagyon keserves életed lesz...
5/171 anonim válasza:
Ez egy hülye, már bocs, ráadásul családostul.
Ha vele maradsz, kínszenvedés lesz minden egyes nap, és folyamatosan emészteni fogod magad, amiért hagytad magad tönkretenni.
6/171 anonim válasza:
Hagyd ott, de nagyon gyorsan! Ez egy elmebeteg despota! Az egész életed terrorban telne el... Most még változtathatsz, később már csak a sopánkodás marad!
7/171 anonim válasza:
menekülj, amíg nem késő.....bezony vagy te is jt-s leszel vagy szakítania kell veled.
8/171 anonim válasza:
A barátod vegye feleségül a vallását!
Készülj fel, hogy nem Te leszel neki az első, hanem a vallása és később nem neked fog élni, és dolgozni, hanem a vallásának.
Dobd a francba a csávót, megérdemli!
9/171 anonim válasza:
Az egyik nagyon kedves barátnőm jehova tanuja, ismerem a vallást és a szokásaikat nagyon is jól. Minél előbb lépj ki a kapcsolatból, ez a fiú soha nem fog téged felvállalni, feleségül sem fog venni soha, csak ha felveszed a vallását (amit egyébként nagyon nem ajánlok).
10/171 anonim válasza:
Én még normális jehovával nem találkoztam.Akiket eddig ismertem mind elborult idióta volt.Fára kéne húzni az összeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!