Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit mondanak az evolúció...

Mit mondanak az evolúció tagadói és jehova tanúi ezekre a tényekre?

Figyelt kérdés

Az intelligens teremtést cáfolja, az evolúció elméletét alátámasztja az elcsökevényesedett, funkció nélküli lábcsontjai a bálnának. Ha valami felesleges, akkor miért lett megteremtve?

Ugyancsak érdekes dolog az állattenyésztőknél a mesterséges szelekció, a tudatos tenyésztés. Ha csak teremtéssel lehet létrehozni megfelelő élőlényt, akkor miként működhet a megfelelő vérvonal létrehozása, fenntartása a kiválasztott egyedek keresztezésével?

Ez maga a felgyorsított evolúció: [link]

Jehovások állításának cáfolására:

- Az eredmény, a változások megfigyelhetőek.

- Ellenőrzött körülmények között ismételhető.

- Megjósolható működésű, az új egyed a kívánt tulajdonságokat örökli.

2015. aug. 27. 09:54
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/513 anonim ***** válasza:
23%

Kicsit késve de még a piramis ügyhöz :

Az ilyen viditripi félék akik azt mondják hogy a piramist akkori techológiával ember nem építethette meg, viszont azt meg vallják hogy egy ennél sokkal nagyobb-magasabb építmény készült a piramis előtt bőven amit emberek építettek.

Ez történetesen a Bábel tornya.

Na azzal mi a helyzet? A piramist lehetetlen felépíteni de jóval előtte egy majdnem égig érő építményt meg már fel tudtak építeni az emberek?

Hihetetlenül egysikú a gondolkodásotok....

2015. okt. 12. 15:36
 372/513 anonim ***** válasza:
21%

Vidiripi

"Az ilyen viditripi félék akik azt mondják hogy a piramist akkori techológiával ember nem építethette meg, viszont azt meg vallják hogy egy ennél sokkal nagyobb-magasabb építmény készült a piramis előtt bőven amit emberek építettek."

Már csak azt kell bizonyítanod hogy én írtam olyat ahol kijelentem: - Ember nem építhete meg a piramist!

2015. okt. 12. 21:16
 373/513 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem ismered a történetet, jobb ha nem említed.

Ott az a torony soha nem épűlt fel.

2015. okt. 12. 22:39
 374/513 anonim ***** válasza:
67%

Akkor meg mi a f..szért szenvedsz itt??

Oldalakon keresztül lelett neked vezetve hogy te is megértsd hogyan csinálták te meg folyton értetlenkedsz meg "cáfolod " azokat amiket írtak. Mégis mire gondoljak hogy te mit gondolsz akkor?? Szerintem még te magad se tudod.

Össze vissza beszélsz...

2015. okt. 12. 22:43
 375/513 anonim ***** válasza:

És ha nem épült fel ez mit bizonyít? Szerinted ha az istenkéd nem rombolta volna le nem épült volna fel?

Vagy azok az emberek voltak olyan hülyék hogy elkezdtek építeni Valamit úgy hogy tudták, hogy nem tudják majd befejezni mert annyira bonyolult köveket egymásra pakolni??

2015. okt. 12. 22:46
 376/513 anonim ***** válasza:
49%

Vidiripi

"Szerinted ha az istenkéd nem rombolta volna le nem épült volna fel?"

Ha egyszer nem épült fel akkor mit kellett lerombolni? Logika!

"Vagy azok az emberek voltak olyan hülyék hogy elkezdtek építeni Valamit úgy hogy tudták, hogy nem tudják majd befejezni mert annyira bonyolult köveket egymásra pakolni??"

Honnét tudták volna hogy nem tudják majd befejezni? Ki mondta volna el nekik?

2015. okt. 13. 07:12
 377/513 anonim ***** válasza:
73%

Ha Isten úgy is tudta hogy nem fog megépülni akkor miért állította Meg? Logika... na az neked nem sok van..

Szóval a te elképzelésed szerint a bibliában akik építették a tornyot voltak annyira ostobák hogy nem tervezték meg előre az építkezést? És szerinted ugyan ezek az ostoba emberek kisujjból rájöttek hogy a föld gömbölyű?

2015. okt. 13. 08:10
 378/513 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Ha Isten úgy is tudta hogy nem fog megépülni akkor miért állította Meg? Logika... na az neked nem sok van.."

Ja értelek már. Te nem ismered a történetet. Te azt hiszed kiemelem hiszed hogy azért lett a soknyelvűség hogy Isten ezzel akadályozza meg azt hogy a torony elkészüljön.

De nem ezért csinálta. Ó te! :))

"Szóval a te elképzelésed szerint a bibliában akik építették a tornyot voltak annyira ostobák hogy nem tervezték meg előre az építkezést?"

Melyik mondatomból következtetsz erre?

Továbbra is adott a kérdés hogy ha nem készült el a torony akkor Isten mit rombolt le?

"És szerinted ugyan ezek az ostoba emberek kisujjból rájöttek hogy a föld gömbölyű?"

Te mit hiszel, rájöttek?

2015. okt. 13. 15:52
 379/513 anonim ***** válasza:
88%

Na viditripi sikerült elérned hogy kinyissak egy Bibliát:

" Az Úr pedig leszálla, hogy lássa a várost és a tornyot, melyet építenek vala az emberek fiai.6És monda az Úr: Ímé e nép egy, s az egésznek egy a nyelve, és munkájának ez a kezdete; és bizony semmi sem gátolja, hogy véghez ne vigyenek mindent, amit elgondolnak magukban.7Nosza szálljunk alá, és zavarjuk ott össze nyelvöket, hogy meg ne értsék egymás beszédét.8És elszéleszté őket onnan az Úr az egész földnek színére; és megszűnének építeni a várost."

Még kifejezetten emlékszem is hogy gyerekkoromban a pap bácsi úgy magyarázta hogy az emberek a toronnyal isteni szintre akartak emelkedni és ennek isten gátat vetett.

De kíváncsi vagyok hogy ezt újabban mivel fogod magyarázni

Ó te...

És azért gondolom azt hogy szerinted ezek az emberek ostobák voltak mert ez nem egy 20 centis homokvár amit elkezdesz azt lesz belőle valami.

Egy ilyen épületet meg kell tervezni előre és a terv szerint építeni. Szerinted ezek az emberek tehát elkezdtek köveket pakolgatni hátha magas valami lesz belőle.. utána meg isten összezavarta a nyelvüket hogy ne tudják folytatni a tornyot (a várossal együtt) amiről tudta hogy nem fog megépülni

Igazad van, nem tudom kívülről a szöveget nem is érdekel annyira, én úgy gondoltam hogy isten miután összezavarta a nyelvüket utána azt amit addig sikerült felépíteniük lerombolta.

Szerintem azok az emberek nem voltak tisztában azzal hogy a föld kerek meg nem is érdekelte őket de ennek mi köze bármihez?

csak arra próbáltam rávilágítani hogy szerinted az akkori embereknek sikerült rájönniük hogy a föld nem lapos de egy tornyot meg mindenféle előregondolás nélkül kezdenek építeni

2015. okt. 13. 16:54
 380/513 anonim ***** válasza:
100%

[link]

:))

2015. okt. 13. 17:17
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!