Mi a te érved az ateizmus mellett?
Oda se neki, „Fető Pí”, és nyugi!
Olvastalak benneteket. Nem mondom hogy mindig tetszettz amilyen hévvel írtál, mert az én mentalitásom egy kicsit békésebb :D De azt azért el kell ismerni, hatásosan és asszem, többnyire helyesen is írsz. Ne kapd fel a vizet fairi1 szövegén. Ő egy ódivatú, lejárt lemez! Amellett nem is látja tisztán a dolgokat. Amikor odaértem a jegyzetében, ahol ezt írta: „Szépirodalmi műveknél más a szabály,mivel nem emberek társalgása...”, hát ugyanazt gondoltam magamban , mint amit te más vonatkozásban leírtál, szóval, hogy mindjárt megfulladok a röhögéstől! Ugyan, miről szólna az irodalom döntő hányada, ha nem emberek társalgásáról?! Még Galilei is dialógus formában adta közre a ptolemaioszi világképet elvető és a kopernikuszi világnézetet helyeslő írását. És fairi1gyakorlatilag minden más dolognban is téves vagy megalapozatlanul rosszindulatú megállapításokat tesz. Ne törődj vele! Csak felvilágosítanám fairi1-et: a diktátorok éppen, hogy nem szeretik, ha az alattvalóik bármiben is dönthetnek! Éppen arra törekszenek, hogy az alattvalók örökös félelemben és bizonytalanságban maradjanak! Még az alattvalók látszólagos lelkesedése is alapvetően a félelmen és bizonytalanságon alapul!
Fető Pí Sándor
1, csodálkoztam volna ha veszed a lapot, és fröcsögés helyett nem tűnik fel neked, hogy senki nem ír nagybetűkkel, mert simán zavaró.
"SZERINTEM CSAK EGY KÖTEKEDŐ SENKIHÁZI VAGY, SEMMI TÖBB! "
az igazság mindig kötekedő és fájdalmas elolvasni. Kb mondhatnám rád hogy ordibáló senkiházi vagy,hosszú nagybetűs zagyvalékon kívül még semmi nem tettél le az asztalra...
2." az milyen alapon gondolja, hogy nyelvtani/nyelvhelyességi tematikában bármiféle kioktatásban részesíthet engem"
ez nem nyelvtan hanem fórum illemtan, ám ahogy sejtem, ilyen dolgok felfogása meghaladja az értelmi kapacitásodat (igaz nem mindenki lehet elég intelligens ehhez), és valójában a fröcsögés a kedvenc hobbid.
2.Ez a végtelen energiatér a te találmányod(pontosabban te promotálod, kétleném hogy magad találtad volna ki),jah meg lélekvirág nevű egyén használta, aki régebben csinálta ezt a mániákus nagybetűs írást csinálta.
Bizonyíték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Szóval LEBUKTÁL! Már annyira szánalmasnak érzed magadat hogy egyik nicked beszél a másikkal?
Stílus maga az ember, bármilyen nevet választasz magadnak, akkor is fel lehet ismerni.
Mert ez a "végtelen energiatér" nevű szókapcsolat a te mondod mindig mint valami érv.
3.1 Hüjegyerek mire térítelek én? Szóval vedd be a gyógyszered, kérd meg az alteregódat, hogy keresse elő az idegnyugtatódat...:P
"A meglátásom az, hogy te egy PAPOSKODÓ HIPOKRITA SENKIHÁZI VAGY, semmi több! "
mondja ezt egy saját magaddával beszélgető kis troll.
Lélekvirág aki már kiégett nick, 100% ugyanúgy mondta és ugyanúgy írta 2013-ban a dolgokat mint te teszed.
majd ha uj nicked csinálsz magadnak akkor figyelj arra, hogy ne nagybetűvel írd a szavakat, különben hamar lebuksz.
Igazából arra nem tudok rájönni amit leírsz tényleg komolyan mondod, vagy már annyira unalmas az életed és szánalmas hogy itt szórakozol.Utóbbi a biztos..
"A meglátásom az, hogy te egy PAPOSKODÓ HIPOKRITA SENKIHÁZI VAGY, semmi több! "
tudomány nem arról szól hogy döntést hozzon isten léte mellett vagy ellen. Alapvetően tudomány nem foglalkozik istennel, ezért is lehetséges hogy rengeteg istenhívő tudós van,volt, lesz.
ha már tudománnyal érvelsz akkor világosnak kellene lenni, sok olyan dolog van amit nem tudunk eldönteni, van sok elmélet de hogy is történt mi is az igazság egyszerűen nem tudjuk. Pl maga az Univerzum eredete pont ilyen...
4. Fő kérdés KI A f@.z vagy aki megmondja hogy dönteni kell. Persze mindenre lehet mondani egy választ,emberek évezredek óta csinálják, ezt nevezzük teremtéstörténetekre.Mindig van olyan opció hogy C, nem válaszolok rá.
" A TISZTA LOGIKA ÉRVRENDSZERÉVEL eldönthetők! "
óóó,ideje lenne gyakorolnod, mert amit eddig bemutattál ebből még viccnek is gyenge...
Üres szavakkal, nulla tartalom...
"r IGENIS DÖNTÖK, és a döntésemmel FÉLREÉRTHETETLENÜL leteszem a voksomat egy látásmód, érzület, eszme mellett,"
fasza, örülök neki.... Mindenkinek meg van az életfilozófiája,és ez miért lenne üdvözítő vagy jobb bárminél??? Már egy kérdés maradt:döntés abszolút vagy ha széljárás változik, módosul a voks.
mert ha döntésed rossz,akkor könnyen hülyét csinálsz magadból mikor kiderül mégis valahol hiba volt.
"LEHETETLEN ÉS ILLUZÓRIKUS SZELLEMI MIAZMÁK GŐZÉVEL „TÖLTEKEZNI” A DÖNTÉSHOZATAL SORÁN"
öööö, beleolvastam mikor lélekvirág nick név alatt osztottál észt, szinte fáj olvasni a nagybetűs zagyvát amit te észnek mondasz...
lélekvirág alias Fető Pí Sándor
Ne beszélgess magaddal, lehet ebben a hozzászólásban már Caps Lockot kikapcsoltad nagy nehezen,de nickneveket ritkán rakjuk idézőjelben.Így ki lehet találni ki van mögötte...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
2013-ben is megmondták mi a netetikett, ám két év alatt nem voltál képes felfogni???
Asperger szindrómás vagy?
velem folytatott vita mentális sérülést okozott, mert régi nicknevet használnod kellett Fető Pí Sándor??
lélekvirág
(lehet ezen a név alatt picit normlisabb tudsz lenni)
" diktátorok éppen, hogy nem szeretik, ha az alattvalóik bármiben is dönthetnek! "
Az másik név alatt összesen két opciót kínáltál, amely közt dönteni kell, s világos melyiket favorizálja,és világos mit gondol akik másikat válasszák és nem döntenek.
Minden elmeroggyant diktátor ezt teszi, két opciód van, és ha nem neki tetszőt választod akkor megszívód.
„ceri” vagy „fairil” — egyre megy…
Életemben nem kacagtam ilyen jót! Nem hinném, hogy überelni lehetne benneteket!
Egyformán idióták vagytok!
Sztem is azok...
Én is jót nevettem!
Fető Pí Sándor, lélekvirág
Mi van elkezdtél magaddal társalogni? Lebukás után még a Caps Lock se akad be:P Olyan unalmas a napjaid, hogy két nick kell, egyik ír valamit másik rákontrázz? Két válasz közt 15 perc, még a látszatra se adsz már...
Objektíven bizonyítva hogy nem vagy több mint valami unatkozó hüjegyerek.. xDxDxD
"„ceri” vagy „fairil” — egyre megy… "
Neked egyre megy, mert a magad gennyes agyával gondolkodsz.
Én viszont már rég nem vitázom veled, mert tudom, hogy mi vagy. Fairil vsz. most csöppent ide -és nem meglepő módon- felháborodott ekkora sötétség, rosszindulat, destruktív megnyilvánulás láttán, amit tőled tapasztalni. A féloldalasságodról már nem is beszélve! Nem csodálkoznék ha testiekben is nyomorék lennél, nem csak lélekben.
Az élet egyik legnagyobb ajándéka, ha rosszakaróinknak és ellenségeinknek egy napon rá kell döbbenniük: épségben-egészségben és sikerek teljében túl fogjuk élni őket!...
— Cosmowanderer Fető Pí Sándor (Vulpes „Scepticus” Optimus Prætor) Baksay-Róka Béla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!