Ugyanaz a maradandó és semleges állapot,állandóság,mint
ami a születésünk előtt volt.Ez nem ijesztő vagy rossz dolog,mert nincs eszmélet,nincs öröm,de nincs fájdalom sem.
Szerintem a kómához hasonló,tökéletes önképtelenség,ami örökké tart.Vagy lehet,hogy csak átmenet egy másik univerzumba,ki tudja.Ez az egyik legnagyobb kérdés,amire nincs válasz.Nem is lesz,szerintem. :)
2010. jan. 18. 17:46
42/89 anonim válasza:
felnézek az ateistákra, hogy el tudják képzelni, hogy nem léteznek. úgy értem, hogy meghalsz, vége az életednek, ennyi volt és utána tényleg khurvára semmi nincs belőled. nem születsz újjá, nem történik semmi. ezt elképzelni, elég kemény. én inkább maradok annál, hogy újjászületek
2010. jan. 25. 21:29
43/89 anonim válasza:
Az ateista világnézet (azaz se pokol se menny, csakis elmúlás) anarchiához és káoszhoz vezet (szerintem). De most nem? Ha úgyis elmúlsz és nem vonnak felelősségre halál után, miért ne csinálhatnád azt amit akarsz?
2010. febr. 4. 17:16
44/89 anonim válasza:
Mert nem akarok börtönbe kerülni, okoska:)
2010. febr. 4. 17:23
45/89 anonim válasza:
Hát jó persze de az emberi jogok nyilatkozatát se ateisták írták.
2010. febr. 4. 18:36
46/89 anonim válasza:
Ki nem xarja le hogy milyen világnézetük volt azoknak akik az emberi jogokat írták? Nem mennyről és pokolról írnak az a lényeg. Mégsem tombolnak az emberek kedvükre mert nem kerülnek pokolra a nyilatkozat, törvény szerint.
2010. febr. 4. 21:36
47/89 Tyler913 válasza:
Emberek...Nem szoktam kommentelni, de itt nem tudtam megállni.Ahogyan olvastam a kommenteket,egyre jobban sajnálni kezdtem itt pár embert.Egyszerűen nem értem, hogyan lehet azt gondolni, hogy az emberi élet csupán kémiai reakció.Az ilyen borzalmat ki és hol tanítja?
A másik, ami világossá vált (bár már régen is tudtam), hogy az ateisták többségének lövése sincs a vallásról, amit kritizál.Legalább tetszene kicsit megismerni, hogy vitatkozni tudjunk.
Mindenkinek, hívőnek, nem hívőnek ajánlom Hamvas Béla: A bor filozófiája című könyvét.Pár dolgot talán megmagyaráz majd az ÉLETRŐL.
2010. máj. 4. 16:23
48/89 anonim válasza:
Mármint melyik vallást a még meglévő több mint 1000 közül?
2010. máj. 5. 16:27
49/89 anonim válasza:
A kérdés úgy szólt:"az ateisták szerint"! A vallásosak mindegyikük a saját hitük szerint persze hihetik másként is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!