Az ateisták szerint mi van a halál után?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:54
21/89 anonim válasza:
biztos mint az fps játékokban XD .. másokat nézel az ő szemszögükből (a) :D
22/89 anonim válasza:
Megnyomod az F-et és respawnolsz. Persze.
23/89 anonim válasza:
A biblia nem azt mondja, amit itt pár kommenttel feljebb írtak. Gondolom ez evidens, de ha mégse lenne az: a biblia szerint nem szűnünk meg létezni a halállal, hanem még csak utána jön a java.
24/89 anonim válasza:
Ha a fenti állítás igaz lenne,akkor az inkvizíció kedvükbe járt azoknak akiket halálra kínzott?A papok miért nem siettek átmenni a jobb világba?
A halál után nincs semmi.
25/89 anonim válasza:
én a lélekvándorlásban hiszek.
bár én nem vagyok ateista, de olyan nagyon hívő sem igazából..
26/89 anonim válasza:
02:21-es: őszintén sajnálom hogy a Te életed csak kémiai reakciók sorozata... az enyém nem az!
27/89 aulac válasza:
"Írd már le a kémia nyelvén, miben különbözik ha azt gondolom van túlvilág, attól ha azt gondolom, hogy nincs."
Más agyi idegpályák aktivizálódnak akkor, ha valamit elhiszünk és arról beszélgetünk/írunk, és más idegpályák, hanem.
Eredeti cikk: Hagmann et al. Mapping the Structural Core of Human Cerebral Cortex. PLoS Biology, 2008; 6 (7): e159 DOI: 10.1371/journal.pbio.0060159
28/89 anonim válasza:
de bizony hogy megszűnik létezni az ember a halála után. ezt tanítja a biblia. a többi blabla sátán tanítása, "bizony nem haltok meg" mondta ádámnak, és évának. meghaltak? igen.= sátán hazudott ha valaki kíváncsi, hol lehet ezt megtalálni a bibliában, írjon privátban.
29/89 anonim válasza:
Nem tanít ilyet akkor sem:)
Ne privátban írd meg, írd meg ide, ha szerinted ez van benne.
30/89 anonim válasza:
fölösleges ide leírnom, mert te azelőtt nem fogadod el, mielőtt eldönthetnéd, hogy tanítja-e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!