Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták szerint mi van a...

Az ateisták szerint mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
én ebben laikus vagyok, de érdekelne, a kedvemért írd már be ide légyszíves. (privátot ne küldj mert nem is jut eszembe az emailem jelszava így hirtelen meg amúgy se szeretem azt nézegetni)
2009. dec. 11. 17:28
 32/89 anonim ***** válasza:
megköszönöm a kérdést. Már el is felejtettem milyen szar lehet ateistának lenni:D
2009. dec. 16. 23:55
 33/89 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, kimerítem az ateista definícióját, ezért hozzám (is) szól a kérdés, amire a válaszom: majd meglátom/kiderül, ha lényeges, ott és akkor. Most itt vagyok és ez van.
2009. dec. 17. 14:46
 34/89 aulac ***** válasza:

12.11.17:58

"Tiltott gyümölcs édesebb.

De annak a fának gyümölcséből, mely a kertnek közepette van, azt mondá Isten: abból ne egyetek, azt meg se illessétek, hogy meg ne haljatok.

És monda a kígyó az asszonynak: BIZONY NEM HALTOK MEG;

Hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: jónak és gonosznak tudói.

És látá az asszony, hogy jó az a fa eledelre s hogy kedves a szemnek, és kivánatos az a fa a bölcseségért: szakaszta azért annak gyümölcsébŐl, és evék, és ada vele levŐ férjének is, és az is evék. (1Móz. 3,3-3,6)

Csak azért, mert kérted.

2009. dec. 17. 22:03
 35/89 anonim ***** válasza:
60%
Ebből az következik, hogy meghalunk, de az nem, hogy megszűnünk létezni. Semmilyen módon nem következik belőle semmi ilyesmi. Az meg hogy meghalunk, nyilvánvaló, csak körbe kell nézni a világban.
2009. dec. 18. 14:33
 36/89 anonim ***** válasza:
28%
az anyag nem vész el,csak átalakul!!!
2009. dec. 18. 14:34
 37/89 anonim ***** válasza:
73%
kukacok és egyebek eledelévé
2009. dec. 18. 15:04
 38/89 anonim ***** válasza:
89%
Én nem hiszek istenben, de szerintem hülyeség kijelenteni, hogy a halál után ez és ez van vagy nincs. Látta már valaki? Igen, a halottak, akik már nem tudják elmondani, mi van ott, mert már halottak. Tehát semminek a létezésére vagy nemlétezésere nincs bizonyíték.
2009. dec. 22. 10:16
 39/89 anonim ***** válasza:
25%

Az van a halál után, mint az élet előtt.

A nagy FEKETE SEMMI!!!

Az alagút dolog még a végleges halál előtt van, amikor az agyad még él, csak a szíved állt le. Az agyad elkezd boldogság vegyületet termelni, mint mikor beszívsz a metró alagútba és ku*vára heppy minden. De mikor beesel a metró alá akkor jön a nagy DELETE GOMB!!!

2010. jan. 1. 22:43
 40/89 anonim ***** válasza:
64%
Halálod után valamit magadból csak úgy tudsz tovább juttatni hogy minél több nőben hagyod ott a genetikai állományodat
2010. jan. 1. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!