Tényleg hisznek az emberek ebbe asok vallási blablában?
Miért nem fogadjuk el a dolgokat úgy ahogy van szerintem azok emberek gyengék akik hinni próbálnak már már néha elvakultan ebben a marhaságban "azért hisznek mert nem képesek vagy nem akarják felfogni hogy születünk élünk és meg halunk vége és kész" inkább kitalálnak mindent hogy ne kelljen elfogadni a valóságot.Tudom hogy most fogok itt hideget meleget kapni de elviselem mert erős vagyok hozzá.
ez csak egy példa a sok küzzül
Vidiripi
János 8:31 Így szólt akkor Jézus azokhoz a zsidókhoz, akik hittek benne: "Ha ti megtartjátok az én igémet, valóban tanítványaim vagytok;32 megismeritek az igazságot, és az igazság megszabadít titeket."
ne ugralj teged megesznek a kukacok akik hisznek azok pedig itelet szerint megkapjak az orok eletet vagy a buntetest.
A te buntetesed mert nem hittel az orok halal es sotetseg lesz de erre mar magadtol is szamitasz igy semmi gond.
Mindenki oda kerul amiben hisz.
Vidiripi
Higy és cselekedd Isten akaratát. Mivel a hitnek cselekedetekkel kell párosulnia. Ha nem cselekszel akkor nem is hiszel. Mert ha hiszel akkor cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!