A kettő kizárja egymást? Én pl. nem gondolom, hogy feltétlenül egyedül vagyunk az univerzumban, és hiszek Istenben.
2013. júl. 5. 23:46
2/22 anonim válasza:
Mert nincs miért hinni a földönkívüliekben. Persze hihetsz bennük hogyha kutatod őket, hogy élhetnek, de amúgy nincs értelme. Istenben hiszek mert megváltoztatta az életem, de nem fogok hinni a földönkívüliekben azért hogy gyógyuljak meg a rákból.Érted mire gondolok?
2013. júl. 5. 23:59
3/22 anonim válasza:
Mindkettő ugyanúgy hisz, csak másik téveszmében.
2013. júl. 6. 00:03
4/22 anonim válasza:
Mert a Bibliában nincs róluk szó.
2013. júl. 6. 00:03
5/22 anonim válasza:
Kyran!
És mi van, ha Isten (meg a többi istenek) csak egy földönkívüli valójában?
2013. júl. 6. 01:00
6/22 anonim válasza:
Én most a keresztény hitre értelmeztem a kérdést.
Szóval csak egy Isten van, meg ugye az angyalok.
Mivel ők nem emberek, tulajdonképpen tekinthetjük földönkívülieknek is őket, ez csak a megnevezéstől függ.
Ilyen értelemben hisznek benne a keresztények.
De olyan értelemben, hogy zöld manók repülő csészealjakon embereket rabolnak el, nem hinném. Pontosabban elvileg hihetnek valamilyen személyes meggyőződésből, de a Biblia (ami a keresztény hit alapja) erre nem tér ki.
2013. júl. 6. 01:49
7/22 anonim válasza:
Sokan hisznek mindkettőben egyszerre.
2013. júl. 6. 07:26
8/22 anonim válasza:
de Isten is földön kívüli
Benne az a pláne hogy ugyanakkor földön belüli is
2013. júl. 6. 08:07
9/22 anonim válasza:
Szerintem nem zárja ki a kettő egymást.
A Bibliában is szereplő héroszok, óriások (mint Góliát) is hibrid lények leszármazottai. A Biblia nefilimeknek nevezi őket.
2013. júl. 6. 11:44
10/22 anonim válasza:
Mert ha kizárólag a földönkívüliekben hinnének (vagy bármi másban, de nem istenben), nem hívhatjuk őket istenhívőknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!