Tényleg hisznek az emberek ebbe asok vallási blablában?
Miért nem fogadjuk el a dolgokat úgy ahogy van szerintem azok emberek gyengék akik hinni próbálnak már már néha elvakultan ebben a marhaságban "azért hisznek mert nem képesek vagy nem akarják felfogni hogy születünk élünk és meg halunk vége és kész" inkább kitalálnak mindent hogy ne kelljen elfogadni a valóságot.Tudom hogy most fogok itt hideget meleget kapni de elviselem mert erős vagyok hozzá.
ez csak egy példa a sok küzzül
Igen, tényleg.
Okok: Félelem, szeretetvágy és Egoizmus(!)
Hisz egoizmus azt gondolni, hogy mi vagyunk a világ közepe
hogy egy tökéletes mindenható lény teremtett minket a saját képére
hogy bármi magasztos értelme is lenne az életünknek
hogy a halálunk után kiválasztottként örökké élhetünk jutalmul
hogy különlegesek vagyunk, mert hiszünk a teremtőben, aki ezért minket eláraszt végtelen szeretetével...
Elmondok egy történetet, hogy különbséget tudj tenni hit és vallás között. Ugyanis a hit nem azt jelenti, hogy hiszed, hogy létezik Isten.
Talán már hallottad, vagy olvastad.
Van egy mezőgazdasági falu, ahol már jó ideje nem volt eső. Kimennek hát a mezőre az emberek, hogy együtt imádkozzanak esőért Istenhez. Ők a vallásosok, vagy ha úgy tetszik, bármennyire is furcsa, a hitetlenek. Viszont van közöttük egy hívő kisgyerek, aki visz esernyőt. Ő a hívő. Érthetőbb így már?
ma 21:41
attól függ kinek nézve ütöm meg mert aki velem ért egyet az mást gondol de aki ugye hisz vagy vallásos az alapból kicsit le alacsonyítja az embert mivel nem tetszik neki amit írtam
Nem , nem hiszek a vallási Blablákban.
egy valamiben hiszek aminek logikája, és ésszerűsége van és ezek a Bibliában leírt dolgok amire Jézus azt mondta, hogy az az abszolút igazság.
Egyetlen Isten van aki létre hozta az életet, és egyféle imádatot kér mindenkitől, és ezeket az elvárásokat leíratta
aki nem ezeket csinálja azok lehetnek "vallásosak, de sajnos nem az elvárások szerint azok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!