Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg hisznek az emberek...

Tényleg hisznek az emberek ebbe asok vallási blablában?

Figyelt kérdés

Miért nem fogadjuk el a dolgokat úgy ahogy van szerintem azok emberek gyengék akik hinni próbálnak már már néha elvakultan ebben a marhaságban "azért hisznek mert nem képesek vagy nem akarják felfogni hogy születünk élünk és meg halunk vége és kész" inkább kitalálnak mindent hogy ne kelljen elfogadni a valóságot.Tudom hogy most fogok itt hideget meleget kapni de elviselem mert erős vagyok hozzá.

ez csak egy példa a sok küzzül

[link]

2013. nov. 24. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
a vallás egy jó biznisz az az egy biztos ha nem létezne feltalálnám és kaszálnék vele :D
2013. nov. 24. 22:05
 32/86 anonim ***** válasza:
18%
Nem, kérdező, nem az álláspontod miatt gondoltam fiatal mivoltodra, hanem a helyesírási hibák tömkelegéből, az összefüggéstelennek és átgondolatlannak tűnő kérdésedből, és a kiforratlan személyiségre utaló mondatodból, amivel erősségedet fitogtattad. De ezek szerint tévedtem, bár a kort nem mindig a tortán lévő gyertyák száma határozza meg.
2013. nov. 24. 22:06
 33/86 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok kiforratlan mert nem hiszek abban amiben te,ez az általánosítás és nem hiszem hogy olyan sok helyesírási hibám van,max a vesszők meg pontok maradnak ki de tudom ez a másik dolog ami miatt le hülyézik az embert,ezt már meg szoktam.
2013. nov. 24. 22:09
 34/86 anonim ***** válasza:
18%

Tényleg hisznek az emberek (ebbe asok) vallási blablában?

Miért nem fogadjuk el a dolgokat úgy() ahogy van szerintem() (a)zok () emberek gyengék() akik hinni próbálnak már () már néha elvakultan ebben a marhaságban() "azért hisznek() mert nem képesek() vagy nem akarják felfogni() hogy születünk() élünk és meg()halunk() (v)ége és kész" inkább kitalálnak mindent() hogy ne kelljen elfogadni a valóságot.()Tudom() hogy most fogok itt hideget() meleget kapni() de elviselem() mert erős vagyok hozzá.

Zárójelbe tettem a hibák helyét. Nem vagyok egy "helyesíró agytröszt", de első ránézésre is 21 hiba nem sok? Még egyszer: nem a mondanivalód gyerekes, hanem mind a hozzáállásod, mind a megfogalmazásod stílusa. Nem tudni, hogy mit akarsz. Persze a veszekedésen és az önmutogatáson kívül. Ne már, hogy több vagy, mint 16? Pedig ez legalább mentség lett volna. Mindegy. Válaszoló kiszáll...

2013. nov. 24. 22:16
 35/86 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam és kapkodva
2013. nov. 24. 22:24
 36/86 A kérdező kommentje:
Most jön a szembesítés ezt élvezem :D
2013. nov. 24. 22:25
 37/86 anonim ***** válasza:
18%
Jaj, most jön az engem mindenki csak bánt. Úgy írsz, ahogy akarsz, mit bánom én, csupán többek között ezért gondoltam, hogy fiatal vagy. De a kérdésed merő kötekedés, és nem vársz és nem is fogsz választ kapni rá. Megtudod-e magyarázni egy 4 évesnek, hogy mi az orgazmus, vagy egy vaknak, hogy milyenek a színek? Te sem értesz semmit, és ember nincs szerintem, aki azt neked el tudná magyarázni, ami egy hívővel történik.
2013. nov. 24. 22:28
 38/86 A kérdező kommentje:
Na ez megint nem talált nem jövök a mindenki bánt szöveggel az csak az ilyen piskóták szövege mint te :D
2013. nov. 24. 22:29
 39/86 A kérdező kommentje:
Igen utána el is gondolkodtam,hogy mivel mindenki vagy hisz vagy nem hisz ez meg magyarázhatatlan .
2013. nov. 24. 22:31
 40/86 anonim ***** válasza:
32%
Nem hiszel Istenben? Nem. Akkor mi értelme ennek a kérdésnek? Semmi. Miért jársz fel megnézni miket válaszolnak? Mert érdekel mit válaszolnak. Miért érdekel ha semmi értelme ennek az egésznek? Mert nem értm miért hisznek az emberek Istenben. Tehát akkor mégis érdekel? Igen, érdekel. Ennek nagyon örülök kedves kérdező. Úgy látszik kezded érteni a lényeget.
2013. nov. 25. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!