Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg hisznek az emberek...

Tényleg hisznek az emberek ebbe asok vallási blablában?

Figyelt kérdés

Miért nem fogadjuk el a dolgokat úgy ahogy van szerintem azok emberek gyengék akik hinni próbálnak már már néha elvakultan ebben a marhaságban "azért hisznek mert nem képesek vagy nem akarják felfogni hogy születünk élünk és meg halunk vége és kész" inkább kitalálnak mindent hogy ne kelljen elfogadni a valóságot.Tudom hogy most fogok itt hideget meleget kapni de elviselem mert erős vagyok hozzá.

ez csak egy példa a sok küzzül

[link]

2013. nov. 24. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
25%

Tehát te úgy gondolod, hogy azért hiszek, mert félek a haláltól?

Ha egy sötét szobában vagy kezedben egy gyertyával, akkor te sem azért gyújtod meg, mert félsz a sötéttől, hanem azért, mert szükséged van a világosságra.

2013. nov. 24. 21:21
 12/86 A kérdező kommentje:

ma 21:21

én egy szóval sem mondtam hogy fél a haláltól aki hisz csak nem mer szembe nézni azzal hogy nincs semmi csak létezünk és kész

2013. nov. 24. 21:22
 13/86 anonim ***** válasza:
58%
Bármennyire is furcsán hangozhat neked, de a Biblia pont erről beszél. Élünk, és kész. A halálunk után sem nem gondolkodunk, sem nem látunk, sem nem hallunk. A halál a semmi. Miért gondolod, hogy ez az állapot megrémisztene, vagy nem tudnék vele mit kezdeni?
2013. nov. 24. 21:25
 14/86 A kérdező kommentje:

ma 21:25

ahogy mondom nem a halálon van a hangsúly

2013. nov. 24. 21:27
 15/86 anonim ***** válasza:
13%
Ó te erős ember, egyetlen példát hozol fel, hogy miért gondolod így, és ledobod a kesztyűt? A kérdésedből kizárólag a halált hoztad fel. Olvasd el újra a kérdésed.
2013. nov. 24. 21:30
 16/86 A kérdező kommentje:
én leginkább arra gondolok hogy a hívő emberek mindent magyarázni akarnak valamivel nem azzal hogy ők tettek valamit magukért vagy másért hanem rögtön jön az isten rizsa vagy bármi rossz történésnél meg az ördög rizsa
2013. nov. 24. 21:33
 17/86 anonim ***** válasza:
25%
Na, most vedd fel a kesztyűt: Nincs igazad. :D
2013. nov. 24. 21:35
 18/86 anonim ***** válasza:
25%
Pusztán borzasztó felületes, és hiányos a tapasztalatod. Valószínű szemtelenül fiatal vagy, ez ennek tudható be. De majd talán kinövöd. Addig is jó tapasztalatszerzést. Szia
2013. nov. 24. 21:36
 19/86 A kérdező kommentje:
az is jó mikor lehet a hit nevében gyilkolni pl
2013. nov. 24. 21:37
 20/86 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg vannak ateisták, akik nem akarnak tudni Istenről?
2013. nov. 24. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!