Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?
Szia!
Szabad akaratod van,hogy milyen utat válassz!Ráadásul még egy precíz belső jelző rendszer is segítségedre van!
Egyébként nem kell senkit hibáztatni,mert az ember magát vezeti ebbe a "kemencébe"!
TE JÓ ISTEN!!!!!!
Miért kell kifordítani az igazságot?
A teremtő, nem sütöget senkit. egyébként az elsőnél a pont, mert Ő írta le a valós igazat.
Nincs sütögetés, nem létezés a büntetés.
Már kis milliószor leírtuk.
Ha ne lehet elhinni?
Akkor csak szenvedjetek.
Zsizsik 666!
Nem az Igazságban vagy.Nem tőle beszélsz már egyszer mondtam ...Aki pedig az Igazság útján jár ne tévedjen meg...
„Ellenségetek, az Ördög, fel-alá jár, mint egy ordító oroszlán, és azon igyekszik, hogy felfaljon valakit” (1Pét 5:8).
Ti pedig legyetek hitben Józanok !
(K.Gy)
Zsizsik, olvastam már néhány kérdésedet és válaszodat is. Őszintén szólva nekem fogalmam sincs, hogy 26 éves létedre hogy unatkozhatsz ennyire, vagy hogy-hogy nem találsz magadnak hasznosabb és értelmesebb elfoglaltságot... Az nem magyarázat, hogy valami zavar a keresztény tanokban; de ha így is lenne, kisezer dolog van a világon, ami jobban zavarhatna, mint a kereszténység. Ugyanennyi energiával még akár valami jót is tehetnél... Tisztán látszik, hogy eszed ágában sincs végiggondolni a válaszokat; úgyhogy részemről már csak ennyi:
"precíz belső jelző rendszer"
Pietrosol, olyanom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!